Γιώργος Βλάχος Μπαλκονάτος:Tα Παράλληλα Σύμπαντα Δεν Είναι Απλώς Μια Θεωρία…. ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

5212

Τον Γιώργο τον γνωρίσαμε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Ιούλη του 2016. Γίναμε διαδικτυακοί  φίλοι του,  κοινοποιούσαμε τις αναρτήσεις  του και περιμέναμε με αγωνία νεώτερες ενημερώσεις για την υγεία του.

Δώστε αίμα για τον Γιώργο.Tα παράλληλα σύμπαντα δεν είναι απλώς μια θεωρία….

Ο Γιώργος  σήμερα 06/06/2017 μας «μίλησε» πάλι από το δικό του βήμα ¨προσωπικά» στον καθ ένα από εμάς

Ο Γιώργος Βλάχος Μπαλκονάτος…λιοντάρι….αγωνιστής…δίνει το στίγμα του μέσα στη θάλασσα της περιπέτειας της υγείας του και εμείς όλοι του στέλνουμε  τη θετική μας ενέργεια να φτάσει γρήγορα σε απάνεμο λιμάνι …..να συνεχίσει τη ζωή του από εκεί που την άφησε πριν ένα περίπου χρόνο.

 

Από την σημερινή του ανάρτηση:

 

«ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ»

Λοιπόν για να τελειώνουμε μ΄ αυτό και να πάμε παρακάτω,θα προσπαθήσω να λύσω όλες τις εύλογες απορίες που έχουν μαζευτεί στο ινμποξ μου ,καθώς έχω κεραυνοβοληθεί με πλήθος ερωτήσεων που αφορούν την σωματική και ψυχική μου υγεία..
Με λίγα λόγια ,οι χημειοθεραπείες ολοκληρώθηκαν από το Φεβρουάριο…γύρισα σπίτι και αφού έφαγα μια σχεδόν δίμηνη ταλαιπωρία με έναν «έρπητα ζωστήρα»(έτσι λέγεται τί να κάνω, και γω στην αρχή νόμιζα που δεν άκουσα καλά) που εύχομαι σε όλους να μην περάσει κανείς και ποτέ αυτή την εμπειρία, άρχισα από Πάσχα και μετά να ηρεμώ και να προσπαθώ να ξεκινήσω να κινούμαι–σαφώς εντός σπιτιού…παράλληλα κάνω κάθε μήνα οστεομυελική εξέταση για να παρακολουθούμε την πρόοδο της κυτταρικής βλάβης..αυτές οι ενδείξεις μιλούν για βαθμιαία αργή πτώση των θετικών τιμών κακοπροαίρετων κυττάρων..περιμένω τα αποτελέσματα τώρα μιας καινούριας που έκανα προχθές και με βάση αυτή θα εξαρτηθεί αν θα πάμε σε κάτι πιο δραστικό όπως η μεταμόσχευση μυελού ή θα συνεχιστεί η φάση αποκατάστασης από μόνη της…
Πριν δεχτώ ερωτήσεις τύπου «χρειάζεσαι μυελό ,αίμα, κτλ…»να πω ότι έχουν βρεθεί και δότες κι απ όλα, αν χρειαστεί κάτι πάντως- που απεύχομαι- θα δώσω σήμα για όποιον θέλει να βοηθήσει..
Τώρα μικρές βλάβες σε στομάχι, έντερο, δέρμα και άλλα σημεία του σώματος υπάρχουν ακόμα και λογικό, αλλά νιώθω κάθε μέρα ότι εξαφανίζονται ένα ένα..
Επίσης είμαι ακόμα καλωδιωμένος με το χικμαν πράγμα που με δένει σαν ομφάλιος λώρος ακόμα με το νοσοκομείο και αν δεν αφαιρεθεί σύντομα θα το τραβήξω μόνος μου..
Αυτά για το καθαρά οργανικό επίπεδο…όσον αφορά το ψυχολογικό ,εκφράζομαι ήδη μέσα από το μπλογκ
http://socodrunk.blogspot.gr/ που γράφω ως mpalkonatos
Δεν έχω ξεχάσει κανέναν και δε σταματάω να ευχαριστώ και τον τελευταίο που με στήριξε και με στηρίζει ακόμα και με μία λέξη ή ένα βλέμμα..όμως όλοι θέλουν το χρόνο τους και εγώ αυτή τη στιγμή αποκλείεται να απαντήσω σε πριβέ μηνύματα για πολλούς και διάφορους δικούς μου λόγους..αυτό δε σημαίνει ότι δεν τα διαβάζω όμως, και δεν είμαι απέραντα ευγνώμων για τις πράξεις και τα λόγια σας…

Καλή μέρα σε όλους

Ανάρτηση του Γιώργου:

Κυριακή, 28 Μαΐου 2017

η κατάρα του βασιλιά

Σαν άλλος Μίδας που ζητά ,χρυσάφι σ’οτι αγγίζει,
τόσο και εγώ λαχτάρισα τα πλούτη της καρδιάς σου.

Και  στους θεούς ορκίστηκα πως ότι σε μαυρίζει,
μ’ένα μου χάδι τρυφερό  να παίρνω μακρυά σου.

Μα μες’την παραζάλη μου,στης προσδοκίας τη λήθη,
λησμόνησα!..τα χείλη σου πως δε μπορώ να νιώσω!
Καμιά φορά τ’αληθινό το φέρνουνε οι μύθοι..

Τη μαύρη μου τη μοίρα μου θα βρω και θα σκοτώσω…

Για να προλάβω το άδικο,πριν γίνεις λάμψη μόνο
και της ψυχής μου να κοσμείς τα σκοτεινά παλάτια,
ανέγγιχτη σ’ακολουθώ,με σεβασμό και πόνο,
σαν άγγελος το δρόμο σου θωρώ,με χίλια μάτια.


Ξέρω η κατάρα με τραβά του βασιλιά του Μίδα
κι όλα γυαλίζουν γύρω μου…Πως θέλω ν΄ανασάνω! 


Τη μόνη ελπίδα να πιαστώ στα μάτια σου την είδα..
Είναι σκληρό ότι αγαπώ χρυσάφι να το κάνω…
μπαλκονάτος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.