Γράμμα από την Καβάλα

544

Αγαπητέ Θεόφιλε καλησπέρα,

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
Ένιωσα την ανάγκη να σας γράψω ευχαριστώ χωρίς να σας κρύψω ότι έχω δυσκολίες οικονομικές με δόσεις ΔΕΗ και ΝΕΡΟ και φαγητό. Θα ήθελα ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ έκκληση βοήθειας και ότι μου δικαιολογητικό μου ζητήσετε θα σας τα στείλω. 

Απλά τώρα θέλω να σας πω : Eνα μεγάλο ευχαριστώ που ήρθατε στο σπίτι μας και δώσατε χαμόγελα και χαρά στα 4 παιδάκια μας, ζεστάθηκαν και είχαν φαγητό όποτε σας ζητήσαμε βοήθεια ήσασταν δίπλα μας. Παρ όλη την απόσταση που έχουμε εσείς δείξατε ότι είσαστε δίπλα μας, ευχαριστώ και εύχομαι να συνεχίσετε το έργο σας.

Σε μια Ελλάδα που βοηθούσε τους πρόσφυγες να μην τους λείψει τίποτα αμελώντας τα δικά της παιδιά και όλα αυτά για τα συμφέροντα κάποιου…

Δεν μετάνιωσα ποτέ που έκανα 4 παιδιά και ας άκουσα διάφορα κακά σχόλια τα παιδιά είναι χαρά, ευτυχία, ζωή.

Μπορεί να είμαστε δύσκολα οικονομικά αλλά ένα μαμά και μια αγκαλιά τους σε κάνει να παλεύεις για αυτά με ότι όπλα έχεις όσο και κάποιοι δεν σου δίνουν τα εφόδια.

Εμείς οι πολύτεκνοι και όλοι οι γονείς ζούμε και παλεύουμε για τα παιδιά μας. Και φυσικά το κράτος απών ΝΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΗΝ ΔΕΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ … 


ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟ ΘΕΟΦΙΛΟΣ – ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ γιατί αυτός μας στηρίζει και ζούμε.


Ευχαριστώ καλή χρονιά με υγεία και ένα μεγάλο

ΜΠΡΑΒΟ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.