Τρέχουμε για τον Γιώργο Ιωαννίδη

474

Tην 1η Απριλίου θα τρέξουμε στον 13ο Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος για τον Γιώργο Ιωαννίδη με σκοπό να συγκεντρώσουμε χρήματα για την αγορά ενός ενισχυμένου ηλεκτροκίνητου αμαξίδιου – ορθοστάτη που θα βοηθήσει στην καθημερινότητα του Γιώργου δίνοντας του αυτονομία στις κινήσεις του.

Γίνε μέλος της δράσης που δημιουργήσαμε και τρέξε μαζί μας στον 13ο Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος*. Το κόστος εγγραφής στην δράση είναι €10 και περιλαμβάνει το μπλουζάκι της δράσης και μια ελάχιστη στήριξη στην προσπάθεια για τον Γιώργο.

https://el.umbali.org/challenge/trexoume-gia-ton-giwrgo

Κάνε μια δωρεά και βοήθησε τον Γιώργο

https://el.umbali.org/back/trexoume-gia-ton-giwrgo

Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό που διατηρεί στην Εθνική Τράπεζα η αδερφή του Γιώργου, Μαρία με επικοινωνία «Τρέχουμε για τον Γιώργο»

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 373/003418-58
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ GR 860110370000037300341858
ΚΩΔ.SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) ETHNGRAA

* Το Umbali.org και η δράση «Τρέχουμε για τον Γιώργο» δεν συνδέονται με τις εγγραφές στον 13ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ. Η συμμετοχή στην δράση δεν συμπεριλαμβάνει εγγραφή και συμμετοχή στον Μαραθώνιο ή σε κάποια άλλη διαδρομή. Τα μέλη της δράσης είναι αποκλειστικά υπεύθυνα για την εγγραφή και πληρωμή συμμετοχής στον 13ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ή σε κάποια άλλη διαδρομή. Για εγγραφές στον Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ακολουθήστε το παρακάτω λινκ http://www.atgm.gr/…/%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%C…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.