Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, είναι η νέα Νταϊάνα!

974

Αποτελεί μια από τις πιο ισχυρές και όμορφες γυναίκες του πλανήτη! Η βασίλισσα -του βασιλιά Αμπντάλα της Ιορδανίας- λάμπει σαν διαμάντι και έχει κερδίσει την αγάπη και τον σεβασμό όχι μόνο της Μέσης Ανατολής αλλά και του υπόλοιπου πλανήτη!

lifemagazinegr-vasilissa-rania-iordania-prigipissa-i-pio-wraia-vasilissa-isxuri-gynaika-vasilias- (19)

Στις εμφανίσεις της μαγνητίζει όλα τα βλέμματα ενώ τα ΜΜΕ δεν σταματούν να την καταδιώκουν σε κάθε της βήμα. Δεν είναι λίγα τα πρωτοσέλιδα που την χαρακτηρίζουν ως την ωραιότερη βασίλισσα στον κόσμο.

lifemagazinegr-vasilissa-rania-iordania-prigipissa-i-pio-wraia-vasilissa-isxuri-gynaika-vasilias- (14)

lifemagazinegr-vasilissa-rania-iordania-prigipissa-i-pio-wraia-vasilissa-isxuri-gynaika-vasilias- (27)Η Βασίλισσα Ράνια, κοιτά πάντα στα μάτια τον βασιλιά της και στάζει έρωτα. Μπορεί να δείχνει 20 χρονών, είναι όμως μητέρα τεσσάρων παιδιών και η οικογένεια της, είναι όπως δηλώνει, η πρώτη της προτεραιότητα. Με δυο κόρες και δύο γιους ισορροπεί απόλυτα στη ζωή της, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξη της δήλωσε πως είναι μια σύζυγος και μαμά με ένα πολύ cool επάγγελμα!

lifemagazinegr-vasilissa-rania-iordania-prigipissa-i-pio-wraia-vasilissa-isxuri-gynaika-vasilias- (17)lifemagazinegr-vasilissa-rania-iordania-prigipissa-i-pio-wraia-vasilissa-isxuri-gynaika-vasilias- (24)lifemagazinegr-vasilissa-rania-iordania-prigipissa-i-pio-wraia-vasilissa-isxuri-gynaika-vasilias- (25)

Με πλούσιο φιλανθρωπικό έργο και ατελείωτους αγώνες για τα ανθρώπινα δικαιώματα και εκείνα των γυναικών, όχι αδίκως, θεωρείται η Νταϊάνα της νέας εποχής. Τίτλοι όπως «η βασίλισσα της καρδιάς μας» φιγουράρουν συχνά πάνω από το όνομα της.

lifemagazinegr-vasilissa-rania-iordania-prigipissa-i-pio-wraia-vasilissa-isxuri-gynaika-vasilias- (22)

lifemagazinegr-vasilissa-rania-iordania-prigipissa-i-pio-wraia-vasilissa-isxuri-gynaika-vasilias- (21)lifemagazinegr-vasilissa-rania-iordania-prigipissa-i-pio-wraia-vasilissa-isxuri-gynaika-vasilias- (15)lifemagazinegr-vasilissa-rania-iordania-prigipissa-i-pio-wraia-vasilissa-isxuri-gynaika-vasilias- (23)lifemagazinegr-vasilissa-rania-iordania-prigipissa-i-pio-wraia-vasilissa-isxuri-gynaika-vasilias- (11)lifemagazinegr-vasilissa-rania-iordania-prigipissa-i-pio-wraia-vasilissa-isxuri-gynaika-vasilias- (12)lifemagazinegr-vasilissa-rania-iordania-prigipissa-i-pio-wraia-vasilissa-isxuri-gynaika-vasilias- (6)lifemagazinegr-vasilissa-rania-iordania-prigipissa-i-pio-wraia-vasilissa-isxuri-gynaika-vasilias- (5)

Στις ομιλίες της τάσσεται υπέρ των δικαιωμάτων της γυναίκας, ενώ σε τακτικές εμφανίσεις της στην τηλεόραση μιλάει για τις λανθασμένες αντιλήψεις που έχει ο κόσμος για το Ισλάμ.

lifemagazinegr-vasilissa-rania-iordania-prigipissa-i-pio-wraia-vasilissa-isxuri-gynaika-vasilias- (2)

lifemagazinegr-vasilissa-rania-iordania-prigipissa-i-pio-wraia-vasilissa-isxuri-gynaika-vasilias- (8)

Η 48 χρονη Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, σε κάθε εμφάνιση της παραδίδει μαθήματα στιλ.  Με την επιβλητική της εμφάνιση και τον τίτλο της δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Χρησιμοποιεί τη θέση της για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των διαφόρων τομέων της κοινωνίας στην Ιορδανία αλλά και στο εξωτερικό. Στην Ιορδανία δραστηριοποιείται και υποστηρίζει την εκπαίδευση, την χειραφέτηση, τον τουρισμό και την νεολαία. Σε παγκόσμιο επίπεδο υποστηρίζει ένθερμα την Παγκόσμια εκπαίδευση και τον διαπολιτισμικό και διαθρησκευτικό διάλογο.

lifemagazinegr-vasilissa-rania-iordania-prigipissa-i-pio-wraia-vasilissa-isxuri-gynaika-vasilias- (4)lifemagazinegr-vasilissa-rania-iordania-prigipissa-i-pio-wraia-vasilissa-isxuri-gynaika-vasilias- (3)lifemagazinegr-vasilissa-rania-iordania-prigipissa-i-pio-wraia-vasilissa-isxuri-gynaika-vasilias- (9)lifemagazinegr-vasilissa-rania-iordania-prigipissa-i-pio-wraia-vasilissa-isxuri-gynaika-vasilias- (7)lifemagazinegr-vasilissa-rania-iordania-prigipissa-i-pio-wraia-vasilissa-isxuri-gynaika-vasilias- (1)lifemagazinegr-vasilissa-rania-iordania-prigipissa-i-pio-wraia-vasilissa-isxuri-gynaika-vasilias- (10)lifemagazinegr-vasilissa-rania-iordania-prigipissa-i-pio-wraia-vasilissa-isxuri-gynaika-vasilias- (16)lifemagazinegr-vasilissa-rania-iordania-prigipissa-i-pio-wraia-vasilissa-isxuri-gynaika-vasilias- (18)lifemagazinegr-vasilissa-rania-iordania-prigipissa-i-pio-wraia-vasilissa-isxuri-gynaika-vasilias- (29)lifemagazinegr-vasilissa-rania-iordania-prigipissa-i-pio-wraia-vasilissa-isxuri-gynaika-vasilias- (28)

lifemagazinegr-vasilissa-rania-naomi-iordania

Η Ράνια Γιασίν, όπως είναι το όνομά της, γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1970 στο Κουβέιτ. Ο γιατρός πατέρας της όπως και η μητέρα της είναι Παλαιστίνιοι. Αποφοίτησε από το διεθνές σχολείο New English School της Πόλης του Κουβέιτ και στη συνέχεια σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων στο φημισμένο Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο του Καϊρου. Με την εισβολή του Ιράκ στο Κουβέιτ, το 1991, εγκατέλειψε με την οικογένειά της το Εμιράτο του Κόλπου. Εγκαταστάθηκαν στο Αμμάν κι εκείνη άρχισε να δουλεύει, πρώτα στη Citibank, μετά στην Apple∙ κι έπειτα μπήκε στη ζωή της ο πρίγκηπας -τότε- Αμπντάλα της Ιορδανίας, τον οποίο συνάντησε σ’ ένα δείπνο το 1993, κι άλλαξαν όλα. Παντρεύτηκαν πέντε μήνες αργότερα.

lifemagazinegr-vasilissa-rania-iordania-prigipissa-i-pio-wraia-vasilissa-isxuri-gynaika-vasilias- (26)lifemagazinegr-vasilissa-rania-iordania-prigipissa-i-pio-wraia-vasilissa-isxuri-gynaika-vasilias- (20)lifemagazinegr-vasilissa-rania-iordania-prigipissa-i-pio-wraia-vasilissa-isxuri-gynaika-vasilias- (31)lifemagazinegr-vasilissa-rania-iordania-prigipissa-i-pio-wraia-vasilissa-isxuri-gynaika-vasilias- (30)

 

 Πηγή:http://www.lifemagazine.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.