Σύρος:Ψωμί σε αναμονή.»Ο έχων δύο χιτώνας μεταδότω τω μη έχοντι, και ο έχων βρώματα ομοίως ποιείτω” [Λουκ. γ’11]

3832

«O έχων δύο χιτώνας μεταδότω τω μη έχοντι, και ο έχων βρώματα ομοίως ποιείτω” [Λουκ. γ’11] 

Στη Σύρο εδώ και δύο χρόνια η ιδέα «Ψωμί σε αναμονή» καθημερινά στην  Σείριος Αρτοποιία προσφέρουν φρέσκο, καλοψημένο ψωμί σε όποιον συνάνθρωπο μας το έχει ανάγκη.

Ψωμί που το έχει πληρώσει κάποιος από τους πολυάριθμους ευαισθητοποιημένους καταναλωτές ,για να βοηθήσει στην αλυσίδα αλληλεγγύης.

Μέσα στο χώρο του αρτοποιείου υπάρχει ένας πίνακας που αναφέρει τα διαθέσιμα ψωμιά ,σύμφωνα με τα χρήματα που έχουν αφήσει προηγουμένως οι πελάτες.

 

Βέβαια πολλές φορές η οικογένεια Δεναξά, μέσα στο πνεύμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης και αν η ζήτηση είναι μεγάλη, προσφέρουν πολλά περισσότερα από τα αναγραφόμενα.

Επίσης οι ευαισθητοποιημένοι στην προσφορά και αλληλεγγύη υπάλληλοι της αρτοποιίας Δεναξά, πολύ συχνά εντοπίζουν άτομα που χρήζουν κοινωνικής βοήθειας και μέσω της πρόνοιας και του Κέντρου κοινότητας που λειτουργεί στο νησί προσφέρουν εμπράκτως πολλά περισσότερα .Παροχές που δικαιούται ο κάθε άνθρωπος που βρίσκεται σε μια δύσκολη στιγμή.

Η αρτοποιία ΣΕΙΡΙΟΣ Δεναξά κάνει πράξη αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι μας. Παρακολουθώ, βοηθάω ,συμμετέχω  ενεργά για να επιβιώσουμε στην οικονομική κρίση και να φτιάξουμε ένα κόσμο καλύτερο.

Ένα κόσμο που μας αξίζει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.