Δωρεάν δεκατιανό στους μαθητές δημοτικών σχολείων από το κράτος;

983

Αναγνώστρια και φίλη της σελίδας μας, επικοινώνησε μαζί μας και μας ενημέρωσε πως στο 123ο δημοτικό σχολείο του Δήμου Αθηναίων, οι γονείς υπέγραψαν υπεύθυνη δήλωση με την οποία συναίνεσαν να λαμβάνουν τα παιδιά τους δεκατιανό, προσφορά της πολιτείας.

Σε επικοινωνία μας με τον διευθυντή του 123ου δημοτικού σχολείου, ενημερωθήκαμε πως πράγματι, το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, έχει επιλέξει δειγματοληπτικά κάποια δημοτικά σχολεία του δήμου Αθηναίων, στους μαθητές των οποίων, θα διανέμεται φρέσκο πρόγευμα ημέρας (πιθανά σάντουιτς και χυμός) σε συνεργασία με την εταιρία «Γρηγόρης Μικρογεύματα».

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής των μαθητών δημοτικού, όπως μας είπε ο ίδιος, ήταν να ξεκινήσει στις 9 Νοεμβρίου 2015  αλλά για άγνωστο λόγο, δεν έχει ακόμη εφαρμοστεί. Ας ελπίσουμε να το δούμε άμεσα όχι μόνο σε επιλεγμένα δημοτικά, αλλά και σε όλα τα σχολεία της Ελλάδος!

*Ευχαριστούμε το διευθυντή του 123ου δημοτικού σχολείου όπως επίσης και την αναγνώστριά μας, για την ενημέρωση!

πηγη:singleparent

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.