Τετάρτη, 31 Μαΐου, 2023
No menu items!
ΑρχικήΟ Τόπος ΜουΣύρος – Αγάπη και Αλληλεγγύη Καφές και τρόφιμα «σε αναμονή»

Σύρος – Αγάπη και Αλληλεγγύη Καφές και τρόφιμα «σε αναμονή»

Σύρος – Αγάπη και Αλληλεγγύη

Καφές και τρόφιμα «σε αναμονή»

Από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης σας ενημερώνουμε ότι προσφάτως ξεκίνησε στη Σύρο ένα δίκτυο αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν μεγάλη ανάγκη, με βάση την κίνηση «Καφές σε αναμονή».

«Καφές σε αναμονή»
Η κίνηση «Καφές σε αναμονή», μια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που δεν έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ακόμα κι αυτή την τόσο απλή συνήθεια, είναι ένας καφές που προπληρώνεται από κάποιον πελάτη ενός καφενείου ή μιας καφετέριας, ανώνυμα, για να καταναλωθεί αργότερα από κάποιον άλλον συμπολίτη μας που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να τον πληρώσει ο ίδιος.
Το κατάστημα τηρεί λίστα με τους καφέδες σε αναμονή που έχουν πληρώσει κάποιοι πελάτες και στη συνέχεια τους προσφέρει σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Αλυσίδα αλληλεγγύης στη Σύρο
Ήδη στο δίκτυο αλληλεγγύης, το οποίο ολοένα διευρύνεται, έχουν ενταχθεί αρκετές επιχειρήσεις του νησιού. Η λίστα που ακολουθεί, η οποία θα εμπλουτίζεται για την ενημέρωση όλων, περιλαμβάνει ιδιωτικές επιχειρήσεις του νησιού, στις οποίες συμπολίτες μας έχουν προπληρώσει όχι μόνο καφέ αλλά και είδη αρτοποιείου, τρόφιμα κ.λπ.

Παρακαλούμε όλους και όλες να ενημερώσουν οικογένειες ή μεμονωμένα άτομα που θα μπορούσαν να επωφεληθούν από το δίκτυο αλληλεγγύης.

Καφές και τρόφιμα σε αναμονή στη Σύρο
Επιχείρηση Τοποθεσία
Καφενείο «Το Κάλλιστον» Κλ. & Κυπ. Στεφάνου, Κέντρο Ερμούπολης (κοντά στην τέως Κλινική «Καμπανάρου»
«Το σπιτικό της Αγνής» Γωνία Νεωρίου & Ν. Μανδηλαρά (πλησίον ΙΚΑ)
Σούπερ Μάρκετ «Μπούμπουλης» Στ. Πρωίου (περιοχή Ανηφοράκι)
Σούπερ Μάρκετ «Χιώτης» Αγορά – κέντρο Ερμούπολης
Αρτοποιείο «ΣΕΙΡΙΟΣ» (Δεναξά) – σε όλα τα πρατήρια (1)Έναντι Κλειστού γυμναστηρίου (περιοχή Αφαλάτωσης), (2) έναντι ΙΚΑ, (3) Παραλία Ερμούπολης
Αρτοποιείο «Αιτωλία» Αγορά – κέντρο Ερμούπολης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Advertisingspot_img

Δημοφιλη αρθρα