Σχολικό βοήθημα 300 ευρώ: Πιστώθηκε στους λογαριασμούς των δικαιούχων!

838

Ύστερα από συχνές οχλήσεις μας στο Υπουργείο Παιδείας και μετά από τεράστια αναμονή εκ μέρους των δικαιούχων, αναγνωστριά μας, μας ανέφερε οτι μόλις προχθές είδε τα χρήματα του σχολικού βοηθήματος, στο τραπεζικό της λογαριασμό.

Πιο συγκεκριμένα, η κυρία Μ. που έχει αιτηθεί εδώ και καιρό για το σχολικό βοήθημα, μας έστειλε email χθες με το οποίο μας ανέφερε ότι το Υπουργείο Οικονομικών, πίστωσε 245 ευρώ στον λογαριασμό της, εικάζοντας ότι τα 55 ευρώ που υπολείπονται, ίσως αποτελούν κρατήσεις.

Κατόπιν επικοινωνήσαμε με το Υπουργείο Παιδείας και από το αρμόδιο τμήμα, μας ενημέρωσαν πως κάθε εβδομάδα, προωθούν εγκρίσεις αιτημάτων στο τμήμα δημοσιονομικού ελέγχου του Υπουργείου Οικονομικών, που είναι και το μόνο αρμόδιο και υπέθυνο για τις πληρωμές.

Αν δεν γνωρίζετε τί είναι το σχολικό βοήθημα και πώς μπορείτε να αιτηθείτε και να το εισπράξετε, δείτε παλαιότερο άρθρο μας, εδώ όπου αναφέρονται τα δικαιολογητικά και οι προϋποθέσεις.

Τέλος, θα συμβουλεύαμε όσους αιτηθήκατε πρίν το φετινό καλοκαίρι και νωρίτερα, να ρίξετε μια ματιά στο τραπεζικό σας λογαριασμό ενώ όσοι κάνατε αίτηση φέτος, καλό θα είναι να περιμένε τουλάχιστον 6 μήνες για να σας πιστωθεί το ποσό.

 

Πηγή:singleparent

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.