Οι Γιατροί του Κόσμου στολίζουν ένα δέντρο από γάλα στην ΑΘΗΝΑ,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΧΑΝΙΑ και ΠΑΤΡΑ

1183

Οι Γιατροί του Κόσμου απευθύνουν πρόσκληση σε όλες και όλους για να στολίσουν για ακόμη μια χρονιά το ξεχωριστό τους δέντρο από γάλα.

Από τις 8 έως τις 31 Δεκεμβρίου, η οργάνωση συγκεντρώνει στα Προπύλαια, στη στάση μετρό Πανεπιστημίου, τρόφιμα και φάρμακα.

Το πιο ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δέντρο από γάλα στολίζουν και φέτος οι Γιατροί του Κόσμου σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη  Πάτρα και Χανιά.

Από τις αρχές Δεκεμβρίου οι Γιατροί του Κόσμου βρίσκονται στο κέντρο των τεσσάρων  πόλεων και συγκεντρώνουν γάλα, τρόφιμα και φάρμακα για τους πρόσφυγες και όσους έχουν ανάγκη.

Στην Αθήνα, η συγκεκριμένη δράση έχει ξεκινήσει από τις 7 Δεκεμβρίου στα Προπύλαια, για τους σκοπούς της οποίας έχει εγκατασταθεί από την οργάνωση ειδικό περίπτερο συγκέντρωσης των αναγκαίων προϊόντων.

Την Παρασκευή από τις 8 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ στα Προπύλαια θα γίνει μια μεγάλη γιορτή με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών, προκειμένου να στηθεί το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο δένδρο από γάλα.

Οι Γιατροί εκτός από γάλα συγκεντρώνουν, επίσης, τρόφιμα και φάρμακα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου

 

Την Παρασκευή προσκαλούν τους πολίτες να φτιάξουν και φέτος μαζί με τα μέλη των Γιατρών του Κόσμου ένα δέντρο από γάλα.

milk

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.