Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023
No menu items!
ΑρχικήΓενικάΖω μια παράνοια εξαιτίας της πεθεράς μου!!

Ζω μια παράνοια εξαιτίας της πεθεράς μου!!

Είναι 57 ετών, έχει σύζυγο και 2 γιούς. Ο ένας είναι ο άντρας μου! Είναι αρχηγός για όλα. Έχω 1 χρόνο αρραβωνιασμένη που έμενα μαζί της και ήταν άλλος άνθρωπος και 2,5 χρόνια παντρεμένη που ζω στο δικό μου σπίτι. Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.

Ο άντρας μου ένα κομμάτι μάλαμα. Αυτή μέγαιρα. Δεν μπορώ να χαρώ τίποτα με τον άντρα μου σαν οικογένεια. Ούτε καν το παιδί μου, να ψωνίσω για αυτό, να πάω μια βόλτα μαζί του τίποτα. Όλα τα κάνει αυτή, και μάλιστα όταν ψωνίζει για το παιδί μου τα παίρνει όλα τουλάχιστον 2 νούμερα μεγαλύτερα για να μη μεγαλώσει τόσο πολύ και δεν μπορεί να τα φορέσει.

Όπου να πάμε έχουμε μαζί και τον κουνιάδο μου. Είναι βόλτα, είναι καφές, είναι φαγητό, σούπερ για ψώνια για το σπίτι, έπιπλα, χαλιά κτλ για όλα. Και εννοείται κάθεται μπροστά κι εγώ πίσω. Είναι το κρυφό της μάτι. Όταν καταλαβαίνει ότι έκανε λάθος και θα δεχτεί τα δικά μου πυρά προφασίζεται την καρδιά της και ότι είναι ευαίσθητη δεν πρεπει να στεναχωριέται και να αγχώνεται και περνάει το δικό της. Προφασίζεται αρρώστια για να την έχουν όλοι στα όπα όπα και να κόβει και να ράβει για όλους και για όλα….

Έχω στόμα και πάντα μιλάω, πάντα τα λέω στον άντρα μου αλλά δυστυχώς ενώ ξέρει ότι έχω απόλυτο δίκιο δε μπορεί ούτε να πει ούτε να κάνει τίποτα. Είναι η μαμά του.

Έχω κουραστεί. Σαν οικογένεια βρισκόμαστε μόνο το βράδυ την ώρα που θα πάμε για ύπνο γιατί όλες τις υπόλοιπες ώρες έχουμε πάντα κάποιον από όλους στο σπίτι. Ούτε σεξ δε μπορώ να κάνω, και αυτό μπήκε σε μια ρουτίνα. Μόνο το βράδυ και αυτό αν δεν είμαστε κουρασμένοι. Το μόνο που έμεινε στην καρδιά μου χαραγμένο ήταν μια κουβέντα της όταν ήμουν ετοιμόγεννη και μου είπε πάνω σε έναν καβγά μας «Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμη που γνωριστήκατε. Δε γινόταν να μη βρισκόσασταν ποτέ;» Αυτό με πληγωσε πάρα πολύ.

Είναι μοντέρνα. Ντύνεται πάντα με τα καλύτερα και πάντα όταν ψωνίζει παίρνει ποσότητες. Εγώ για να πάρω κάτι πρεπει να περάσει από συμβούλιο θα είναι το φθηνότερο και φυσικά 1 τεμάχιο. Όταν λέω κάτι απαγορευτικό στο παιδί μου αυτή του το κάνει για να γίνει η καλή. Και φυσικά μετά από όλα αυτά κακομαθαίνει και όταν βρίσκομαι εγώ μαζί του δε μπορώ να του επιβληθώ.

Έχω κουραστεί υπερβολικά. Δε μπορώ να αντιδράσω. Είχε φτάσει σε σημείο να είναι άρρωστη, να κατηγορεί εμένα ότι την έφτασα σε εκείνο το σημείο όλοι να την πιστεύουν και να απειλούμαι ότι αν συνεχίσω έτσι θα χωρίσω με τον άντρα μου. Και αν δε γίνει αυτό να δώσω αναφορά αν ξανά κάνω παιδί.

Ζω μια παράνοια. Έρχεται στο σπίτι και το μόνο που κοιτάει είναι να ελέξει αν είναι καθαρά αν έχω μαγειρεμένα και τι έχω στο ψυγείο μου. Ότι έχω εγώ πρέπει να έχει και αυτή. Από φαγητά καθαριστικά μέχρι ηλεκτρικές συσκευές. Και όχι μόνο να έχει αλλά να έχει τα ίδια!!! Ειλικρινά δεν ξέρω ούτε εως που θα φτάσει αυτή η κατάσταση ούτε πόσο θα αντέξω ακόμη.

eimaimama.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Advertisingspot_img

Δημοφιλη αρθρα