Θεσσαλονίκη: Μαθήματα υπολογιστών θα κάνει ο κεντρικός δήμος

970

Από τη Δευτέρα 11 έως και την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016 θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στον 30ο κύκλο διδασκαλίας μαθημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών με στόχο την απόκτηση πιστοποιητικού τριών ενοτήτων (επεξεργασίας κειμένου, υπολογιστικά φύλλα, υπηρεσίες διαδικτύου) αναγνωρισμένο από το ελληνικό δημόσιο για τους διαγωνισμούς του Α.Σ.Ε.Π., αλλά και από την αγορά εργασίας, που υλοποιεί η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης (Κ.Ε.ΔΗ.Θ.).
Για το παραπάνω χρονικό διάστημα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται για το πρόγραμμα και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στην έδρα της Κ.Ε.ΔΗ.Θ (Καρακάση 1, Πάρκο Κρήτης – Περιοχή Μαρτίου, τηλέφωνα 2310 313414 και 2310 317144) από τις 10.00 έως και τις 14.00.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα συνολικής διάρκειας 36 ωρών, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015 και το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 110 ευρώ.
Στο παραπάνω ποσό συμπεριλαμβάνονται:
• Τα έξοδα κατευθυνόμενης εκπαίδευσης με εισηγητή/ρια απόφοιτο/η ΑΕΙ
• Η διάθεση εκπαιδευτικού εγχειριδίου και
• Τα έξοδα των εξετάσεων (κάρτα εγγραφής, εξέταση και επανεξέταση ανά ενότητα, έκδοση πιστοποιητικού)

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι:
• Δύο φωτοτυπίες ταυτότητας
• ΑΦΜ και ΔΟΥ (οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τα γνωρίζουν για να συμπληρώσουν τις αιτήσεις)
Εξαιτίας του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας που προκύπτει από το πρωτόκολλο κατάθεσης των αιτήσεων στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της Κ.Ε.ΔΗ.Θ.

 

Πηγή:typosthes.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.