Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023
No menu items!
ΑρχικήΓενικάΠαιδικός Αγώνας 1.000μ. στο Ηράκλειο!!

Παιδικός Αγώνας 1.000μ. στο Ηράκλειο!!

Τα παιδιά τρέχουν ή βαδίζουν.

Συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες των δημοτικών σχολείων Δ΄, Ε΄ & ΣΤ΄ τάξης. Ο αγώνας παιδιών είναι απόστασης 1.000μ.  Σκοπός είναι η χαρά της συμμετοχής και ο τερματισμός όλων των παιδιών.

Ο παιδικός αγώνας είναι μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα γι΄αυτό δεν υπάρχει σειρά κατάταξης και χρονομέτρηση. Νικητές είναι όλοι όσοι συμμετέχουν στον αγώνα και για αυτό θα δοθεί μετάλλιο-έκπληξη και T-shirt της διοργάνωσης σε όλα τα παιδιά που θα τερματίσουν τρέχοντας ή βαδίζοντας τη διαδρομή.

ΟΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Για λόγους ασφαλείας το ανώτατο όριο συμμετοχών στον παιδικό αγώνα ορίζεται στις 200 συμμετοχές.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η εγγραφή στον αγώνα παίδων είναι ΔΩΡΕΑΝ. 

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΦΕΤΗΡΙΑ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ : Πλατεία Λιονταριών

Ο παιδικός αγώνας θα διεξαχθεί επί του πεζόδρομου της 25ης Αυγούστου με αναστροφή στο ύψος της πλατείας 18 Άγγλων και επιστροφή για τον τερματισμό στη Πλατεία Λιονταριών.

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΔΙΩΝ : 10:00 το πρωί

ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής αλλά και η συμπλήρωση της υπεύθυνης δήλωσης από τον κηδεμόνα θα γίνει το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016 από τις 10.00 μέχρι τις 20.00, στο Παγκρήτιο Στάδιο – Θύρα 1.

Στο παιδικό αγώνα δεν επιτρέπεται η συμμετοχή χωρίς την ολοκλήρωση της εγγραφής και της απαραίτητης συμπλήρωσης της υπεύθυνης δήλωσης από τον κηδεμόνα.

ΠΡΟΣΟΧΗ :

Η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής για τους δρομείς – παιδιά θα γίνεται αποκλειστικά με την παρουσία ενός κηδεμόνα  για την συμπλήρωση της απαραίτητης υπεύθυνης δήλωσης.

Στο πακέτο εκτός από το Tshirt της διοργάνωσης θα βρείτε και δυοβραχιολάκια. Και τα δυο θα φέρουν τον ίδιο αύξοντα αριθμό. Για λόγους ασφαλείας των παιδιών είναι υποχρεωτικό να το φέρουν όλα τα παιδιά-συμμετέχοντες την ημέρα του αγώνα. Το δεύτερο βραχιολάκι με τον ίδιο αύξοντα αριθμό είναι υποχρεωτικό να το φέρει ο ένας εκ των δυο γονέων η όποιος άλλος συνοδεύει το παιδί την ημέρα του αγώνα.

Μετά το πέρας του αγώνα των 1.000 μέτρων οι γονείς θα μπορούν να παραλάβουν τα παιδιά τους με τη βοήθεια των εθελοντών που θα τα συνοδεύουν καθ όλη τη διάρκεια, αφού πρώτα γίνει η ταυτοποίηση βάσει των αυξόντων αριθμών μεταξύ παιδιού και γονέα.

Η Οργανωτική Επιτροπή ενημερώνει ότι η διαδικασία είναι υποχρεωτική για όλους τους συμμετέχοντες στον παιδικό αγώνα, αφού πάνω απ’ όλα προέχει η ασφάλεια των παιδιών όχι μόνο κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά και μετά την ολοκλήρωση του κατά τη διαδικασία παραλαβής των παιδιών από τους κηδεμόνες τους.

επισκεφτείτε τη σελίδα: lovetun.gr

ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ – ΔΡΟΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ

Οι συμμετέχοντες παιδιά – δρομείς μεταβαίνουν με δικά τους μέσα στο χώρο εκκίνησης του αγώνα στην Πλατεία Λιονταριών. Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στον αγώνα θα πρέπει να βρίσκονται στην Πλατεία Λιονταριών τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή το αργότερο στις 09.15. Εκεί θα τα παραλάβουν στελέχη της διοργάνωσης και θα τα προετοιμάσουν για τη συμμετοχή τους στον αγώνα.

Η έγκαιρη προσέλευση στην πλατεία Λιονταριών κρίνεται απαραίτητη, αφού λάβετε υπ’ όψιν σας ότι η παραλιακή Λεωφόρος του Ηρακλείου (προς ανατολικά) θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία, λόγω του αγώνα.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ

Όλα τα παιδιά αμέσως μετά τον τερματισμό θα παραλάβουν το ΜΕΤΑΛΛΙΟ-ΕΚΠΛΗΞΗ, εμφιαλωμένο νερό, χυμό, μπανάνα. Στο σημείο αυτό παρακαλούνται οι γονείς να παραλάβουν τα παιδιά γιατί θα ακολουθήσει ο αγώνας των 5.000μ.

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΔΩΝ

p

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ : 9:00 π.μ.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ-ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ : 9:00-13:00 μ.μ.

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ AΓΩΝΑ ΠΑΙΔΩΝ : ΜΕΧΡΙ  9:15 π.μ.

ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΔΩΝ : 9:45 π.μ.

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΔΩΝ : 10:00 π.μ.

ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΔΩΝ : 10:15 π.μ.

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΑΓΩΝA 5.000μ. : ΜΕΧΡΙ 09:45 π.μ.

ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΓΩΝΑ 5.000μ. : 10:15 π.μ.

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ 5.000μ. : 10:30 π.μ.

ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ 5.000μ. : 11:50 π.μ.

AΠΟΝΟΜΕΣ – ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ : 12:00-12:30 π.μ.

ΛΗΞΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ : 13:00 μ.μ.

LOGO NEW

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Advertisingspot_img

Δημοφιλη αρθρα