Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023
No menu items!
ΑρχικήΓενικάΤο Ειρηνοδικείο Χανίων διέγραψε το χρέος τρίτεκνης άγαμης μητέρας!

Το Ειρηνοδικείο Χανίων διέγραψε το χρέος τρίτεκνης άγαμης μητέρας!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης το μοναδικό εισόδημα της γυναίκας είναι το επίδομα τριτέκνων που ανέρχεται μόλις στο ποσό των 80,00 ευρώ μηνιαίως.

Όλο το χρέος που είχε μία άνεργη μητέρα με τρία παιδιά διαγράφηκε μετά από απόφαση του Ειρηνοδικείου Χανίων σώζοντας με αυτόν τον τρόπο όλη της την περιουσία.

Πρόκειται για μία τρίτεκνη μητέρα που ήταν χρεωμένη με καταναλωτικό δάνειο, σε μία Τράπεζα στο ποσό των 30.000 ευρώ.

Όπως έκρινε το δικαστήριο είχε πραγματική αδυναμία καταβολής και ελαχίστων ακόμη χρηματικών ποσών, καθώς πρόκειται για νεαρή άγαμη μητέρα, με τρία ανήλικα παιδιά, με χρόνια ανεργία (από το 2009) , χωρίς εισόδημα , χωρίς κανένα περιουσιακό στοιχείο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης το μοναδικό εισόδημα της γυναίκας είναι το επίδομα τριτέκνων που  ανέρχεται μόλις στο ποσό των 80,00 ευρώ μηνιαίως.

Με απόφασή του το Ειρηνοδικείο Χανίων όρισε μηδενικές καταβολές, χαρίζοντας ανακούφιση στην οικονομικά αδύνατη μονογονική οικογένεια ,και ανάσα στους ηλικιωμένους γονείς που την συνδράμουν.

 

Όπως ενημερώνει η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης «και το νέος έτος, θα  είναι διαθέσιμη  στην εξυπηρέτηση των δανειοληπτών , για ενημέρωση και συμβουλευτική αλλά και ένταξη στο νέο νομικό πλαίσιο, του τροποποιημένου ν.Κατσέλη αλλά και του ν.Δένδια για τους επαγγελματίες.

Επομένως καλούμε τους δανειολήπτες:
α) είτε να επισκεφθούν τα γραφεία της Ένωσης, τις εργάσιμες μέρες και ώρες στην Δ/νση Πλατ. 1866 αρ. 2  στα Χανιά ή στη διεύθυνση Λακέρδας 11 Ιεράπετρα
β) ή να επικοινωνήσουν με την Ένωση στα Τηλ/Φαξ : 2821092306  Φαξ : 2821086245 για τα Χανιά και Τηλ/Φαξ 2842020140 για την Ιεράπετρα
γ) ή με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση epkxan@gmail.com

Πηγή: http://news247.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Advertisingspot_img

Δημοφιλη αρθρα