Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023
No menu items!
ΑρχικήΓενικά«Μεταμόσχευση Μυελού των Οστών και η σημασία της εθελοντικής προσφοράς»

«Μεταμόσχευση Μυελού των Οστών και η σημασία της εθελοντικής προσφοράς»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Παιδικού Καρκίνου και του ευτυχούς γεγονότος ότι δότρια της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», που έδωσε μόσχευμα για ασθενή, κατοικεί μόνιμα στο νησί μας, ο Ναυτικός Όμιλος Τήνου σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Τήνου, προγραμματίζει τη διοργάνωση εκδήλωσης με θέμα «ΜεταμόσχευσηΜυελού των Οστών και η σημασία της εθελοντικής προσφοράς». Παράλληλα θα διενεργηθεί διαδικασία εγγραφής στην Ελληνική και Παγκόσμια Δεξαμενή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 13 Φεβρουαρίου 2016 από τις 17.30έως 19.00 στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού και η διαδικασία εγγραφής των νέων εθελοντών δοτών θα συνεχιστεί και στις 14 Φεβρουαρίου από τις 10.30έως τις 13.00 στο Κέντρο Υγείας Τήνου.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από εξέχοντα μέλη της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και θα πραγματοποιηθεί για τους σκοπούς του Οράματος.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

13 Φεβρουαρίου, Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού

  • Ομιλία του κ. Γραφάκου Στέλιου, Αν. Καθηγητή Παιδιατρικής Αιματολογίας, τ. Διευθυντή Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών του Γ.Ν.Π. Αθηνών «Η ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ», Επιστημονικός Υπεύθυνος  της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου  «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» με θέμα:

«Η Μεταμόσχευση Μυελού των Οστών/ αιμοποιητικών κυττάρων».

  • Ομιλία της κα. Βαρελά Ιωάννας, Βιολόγο της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου  «ΟΡΑΜΑ  ΕΛΠΙΔΑΣ» με θέμα:

«Η Διαδικασία δωρεάς αιμοποιητικών κυττάρων».

  • Ομιλία της κα. Καραφυλλίδου Παναγιώτας, Κοινωνικής Λειτουργού της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου  «ΟΡΑΜΑ  ΕΛΠΙΔΑΣ» με θέμα:

«Η σημασία της προσφοράς αιμοποιητικών κυττάρων».

14 Φεβρουαρίου, Κέντρο Υγείας Τήνου

  • Εγγραφή εθελοντών δοτών στην Ελληνική και Παγκόσμια Δεξαμενή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Στηρίξτε την προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με την παρουσία σας στην εκδήλωση και εγγραφείτε εθελοντές δότες, δίνοντας Ελπίδα, δίνοντας Ζωή.

Για το Δ.Σ του Ν.Ο.Τ.

Για το Σύλλογο Γυναικών Τήνου

Ο Πρόεδρος

Η Γεν. Γραμματέας

Η Πρόεδρος

Αλοίμονος Αντώνιος

Δενεκαρία Μαρία

Αμοιραλή Μαρία

 Χορηγός επικοινωνίας  ,Πηγή : CYCLADE24

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Advertisingspot_img

Δημοφιλη αρθρα