Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023
No menu items!
ΑρχικήΟ Τόπος ΜουΣΥΡΟΣ:Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σύρου «Πρόσβαση»

ΣΥΡΟΣ:Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σύρου «Πρόσβαση»

Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σύρου «Πρόσβαση»


Ο Σύλλογος Φίλων του Νοσοκομείου Σύρου με την επωνυμία «Πρόσβαση», έχει ήδη ξεκινήσει τη δράση του, με το νεοεκλεγμένο Διοικητικό του Συμβούλιο.

Στόχος και σκοπός του Συλλόγου μας είναι, να διευκολύνει το έργο της Διοίκησης του Νοσοκομείου, εκεί όπου ο κρατικός μηχανισμός ή οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες, εμποδίζουν την εύρυθμη λειτουργία του.

Η δράση του επικεντρώνεται στην αισθητική, πρακτική αλλά και ποιοτική αναβάθμιση των δομών του Νοσοκομείου μας και πιο συγκεκριμένα, στη συμμετοχή για βελτίωση της εικόνας του, του εξοπλισμού του, του ιματισμού του και γενικότερα σε όλες εκείνες τις παραμέτρους, που αφορούν τη βελτίωση των συνθηκών που νοσηλεύεται ο πάσχων συνάνθρωπός μας, χωρίς βεβαίως να επιχειρεί να αντικαταστήσει το κράτος.

Στα πρώτα αυτά βήματά μας, θεωρούμε υποχρέωσή να ευχαριστήσουμε τους φίλους εκείνους και συμπολίτες , που μας υποστήριξαν και συμμετείχαν ενεργά στο έργο που παρέδωσε παρακαταθήκη η προσωρινή Διοικούσα επιτροπή στο νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο.

Το πρώτο ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ το οφείλουμε στον πρώην Διοικητή του Νοσοκομείου Σύρου και πλέον φίλο, κ. Γιάννη Πετράκη, ο οποίος ήταν αυτός που ‘έβαλε το νερό στο αυλάκι’ για την δημιουργία του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου Σύρου.

Το δεύτερο ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ανήκει στον φίλο και συμπολίτη μας κ. Νίκο Ρούσσο του Κοσμά, που από την θέση που κατέχει ως manager του ξενοδοχείου Hilton, μας παρέδωσε λευκά είδη ( σεντόνια, μαξιλαροθήκες, παπλωματοθήκες, κουρτίνες κλπ), για χρήση στο Νοσοκομείο μας.

Το τρίτο ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ το οφείλουμε σε δύο ακούραστους συμπολίτες μας, την κ. Μαργαρίτα Βουτσίνου και τον κ. Κώστα Μιμόγλου – κατάστημα Feliccia – που μετέτρεψαν αφιλοκερδώς, μεγάλο όγκο από τον ιματισμό που μας παραχώρησε το ξενοδοχείο Hilton, σε σεντόνια και μαξιλαροθήκες, στα μέτρα των κρεβατιών του Νοσοκομείου. Έως σήμερα, έχουν παραδοθεί πάνω από 600 μονά σεντόνια και 900 μαξιλαροθήκες, στη χρήση του Νοσοκομείου μας.

Το επόμενο ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ανήκει δικαιωματικά στον καλό φίλο και συμπολίτη μας ( διαθέτει εξοχική κατοικία στην περιοχή Κόκκινα ), mr. Peter Haderstofe, ο οποίος εργάζεται στο Νοσοκομείο του Μονάχου. Ο Peter, κατανοώντας την ανάγκη μας για αντικατάσταση του παλαιού ιματισμού- στολές προσωπικού, κατάφερε να φθάσουν στο Νοσοκομείο μας, υψηλών ποιοτικά προδιαγραφών στολές, καινούργιες, που για κάποιο λόγο, δεν είχαν χρησιμοποιηθεί από το Νοσοκομείο του Μονάχου. Πρόσφατα διατέθηκαν σε κάθε εργαζόμενο του Νοσοκομείου μας, όλων των ειδικοτήτων και θέσεων, από δύο σετ ιματισμού.

Το τελευταίο ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ το οφείλουμε στον αγαπητό συμπολίτη μας κ. Νίκο Παπαληό, ο οποίος μόλις πληροφορήθηκε την ανάγκη μας, κάλυψε όλα τα έξοδα μεταφοράς του ιματισμού – στολές , από το Νοσοκομείο του Μονάχου στο Νοσοκομείο της Σύρου.

Όλοι οι προαναφερόμενοι, δίνουν το παράδειγμα με την στάση και τη συνδρομή τους, να βεβαιωθούμε και να επιβεβαιώσουμε, ότι ό καθένας, με τις δυνάμεις και τις δυνατότητες που διαθέτει και όλοι ΜΑΖΙ, μπορούμε να αποτρέψουμε με κάθε τρόπο, την υποβάθμιση του Νοσοκομείου Σύρου. Αντιθέτως, διατηρούμε και αναβαθμίζουμε το ιστορικό Νοσοκομείο μας, σε μια τόσο δύσκολη οικονομικά περίοδο για όλους!!!

Σας χρειαζόμαστε όλους κοντά μας!!!

Σας προ(σ)καλούμε να γίνετε μέλη μας (ετήσια συνδρομή 10 ευρώ) και όλοι μαζί να βοηθήσουμε στην περαιτέρω αναβάθμισή του!!!

Ο Σύλλογός Φίλων του Νοσοκομείου παραμένει στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορίαστο τηλέφωνο 6980666610.

Πηγή:cyclades24

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Advertisingspot_img

Δημοφιλη αρθρα