Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
No menu items!
ΑρχικήΓενικάΝέο εργαστήρι κινητοποίησης ανέργων σε Αττική Θεσσαλονίκη και Κόρινθο

Νέο εργαστήρι κινητοποίησης ανέργων σε Αττική Θεσσαλονίκη και Κόρινθο

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ Νέο εργαστήρι κινητοποίησης ανέργων σε Αττική Θεσσαλονίκη και Κόρινθο  .

Ο ΟΑΕΔ θέτοντας ως στόχο την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανέργους, προτίθεται να υλοποιήσει Εργαστήριο Ενεργοποίησης-Κινητοποίησης Ανέργων ηλικίας έως 24 ετών στο Νομό Αττικής, αλλά και σε Θεσσαλονίκη και Κόρινθο.

Μέσω των Εργαστηρίων θα παρασχεθεί στους συμμετέχοντες ολοκληρωμένη βιωματική πληροφόρηση σχετικά με τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που υλοποιούνται από τον Οργανισμό (Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Συμβουλευτική των Τεχνικών Αναζήτησης Εργασίας, Συμβουλευτική Ανάληψης Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών).

Επισημαίνεται ότι μετά τη διεξαγωγή του Εργαστηρίου, οι ωφελούμενοι από αυτό θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν σε ολοκληρωμένα προγράμματα συμβουλευτικής.

Το συγκεκριμένο εργαστήριο στο Νομό Αττικής απευθύνεται σε νέους ηλικίας έως 24 ετών οι οποίοι έχουν ενεργό δελτίο ανεργίας. Το εργαστήριο θα υλοποιηθεί στις 23/2/2016 από τις 09:30 έως τις 15:00

Το εργαστήριο Ενεργοποίησης για το Νομό Θεσσαλονίκης θα υλοποιηθεί Τετάρτη 24/2/2016 από τις 09:30 έως τις 15:00.

Το εργαστήριο Ενεργοποίησης για το Νομό Κορίνθου θα υλοποιηθεί Παρασκευή 26/2/2016 από τις 09:30 έως τις 15:00.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στους Εργασιακούς Συμβούλους της Υπηρεσίας του ΟΑΕΔ που είναι εγγεγραμμένοι. Διευκρινίζεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες στον διαδικτυακό τόπο www.oaed.gr.

www.dikaiologitika.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Advertisingspot_img

Δημοφιλη αρθρα