Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023
No menu items!
ΑρχικήΓενικάΥποτροφίες για μαθητές και φοιτητές - αιτήσεις με κωδικούς taxisnet

Υποτροφίες για μαθητές και φοιτητές – αιτήσεις με κωδικούς taxisnet

Υποτροφίες για μαθητές και φοιτητές – αιτήσεις με κωδικούς taxisnet ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣTAXISNETΑΙΤΗΣΕΙΣΦΟΙΤΗΤΕΣΜΑΘΗΤΕΣ 12/02/2016 – 18:43 Αξιολόγηση:5 1 2 3 4 5 (1Ψήφος) Share Like us Tweet Follow us Plus One Υποτροφίες που κυμαίνονται από 150 έως 200 ευρώ προσφέρουν επτά κληροδοτήματα μέσω διαγωνισμού. Ο αριθμός των υποτροφιών ανέρχεται σε 40 και για να τις διεκδικήσουν, οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις προϋποθέσεις – όπως ορίζονται στην εγκύκλιο – θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση για κάθε κοινωφελή περιουσία από την οποία επιθυμούν να λάβουν υποτροφία, δηλώνοντας και τη σειρά προτίμησης, από την 14η Μαρτίου 2016 έως και την 22α Απριλίου 2016, στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας (Ψ.Υ.ΔΗ.ΠΕ.Ε.Κ.) με τους κωδικούς που έχουν ως πιστοποιημένοι χρήστες του Taxisnet.

Στην περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι είναι ανήλικοι την αίτηση υποβάλλουν οι έχοντες την γονική μέριμνα ή και την επιμέλεια του ανηλίκου.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 14 Μαίου 2016, ημέρα Σάββατο και ώρα 08:00 στην Αθήνα. Αναλυτικότερα στοιχεία για τον τόπο διεξαγωγής του διαγωνισμού θα γνωστοποιηθούν στους υποψηφίους με ανακοίνωση της Εξεταστικής Επιτροπής. Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων καταρτίζει ονομαστικό πίνακα των υποψηφίων του διαγωνισμού. Ο διαγωνισμός διεξάγεται από Επιτροπή, η οποία συγκροτείται με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και αποτελείται από καθηγητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι διδάσκουν κατά το σχολικό έτος διενέργειας του διαγωνισμού το γνωστικό αντικείμενο εξεταζόμενου μαθήματος ή συγγενές γνωστικό αντικείμενο κλάδων αντιστοίχων με τα εξεταζόμενα γνωστικά αντικείμενα. Πρόεδρος της Επιτροπής ορίζεται Σχολικός Σύμβουλος ή μέλος ΔΕΠ Πανεπιστημίου με έδρα την Αθήνα. Οι υποψήφιοι κατά την ημέρα των εξετάσεων θα πρέπει να φέρουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων και τις προϋποθέσεις μπορούν να αντλήσουν οι ενδιαφερόμενοι από την προκήρυξη. Η προκήρυξη σε μορφή pdf

www.dikaiologitika.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Advertisingspot_img

Δημοφιλη αρθρα