Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023
No menu items!
ΑρχικήΨυχολογίαΔεν χρειάζεστε ένα διαμάντι για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!Έχετε τον άντρα...

Δεν χρειάζεστε ένα διαμάντι για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!Έχετε τον άντρα σας!

Θέλετε ένα διαμάντι για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου; Ναι , αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει και τόσο εύκολα!

Δεν χρειάζεται να πάρετε ένα διαμάντι όταν έχετε τον άντρα σας. Τι σας είπα τώρα! Μπορεί να μην είναι πάντα λαμπερός αλλά είναι διαμάντι ακόμη και αν δεν φαίνεται πάντα.

Ήρθε η στιγμή να λάμψει αυτό το διαμάντι  στα δύσκολα κάπως έτσι:

Αρχικά δείξτε του εσείς τον τρόπο. Οι άντρες δεν μπορούν να διαβάζουν πίσω από τις γραμμές και να ξέρουν τι θέλουμε ανά πάσα στιγμή. Πείτε του  τι θέλετε και συμπεριφερθείτε του με  τον τρόπο που θέλετε να σας συμπεριφέρεται χωρίς να  του λέτε τι δεν σας αρέσει σε εκείνον.

Δώστε του την ευκαιρία να λάμψει. Εννοείται δεν χρειάζεται να του το πείτε αλλά δώστε του την ευκαιρία να προσπαθήσει να κάνει κάτι μόνος του. Χάλασε για παράδειγμα το καζανάκι; Αφήστε τον να ασχοληθεί ακόμη και αν δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά. Εσείς απλά δώστε του την ευκαιρία.

Θυμηθείτε πως κάθε διαμάντι  έχει και τα ελαττώματά του. Μπορεί να μην λάμπει  από όλες τις πλευρές αλλά με το κατάλληλο  φως   μπορεί να λάμψει. Αφήστε τον να αποτύχει και μην τον αποθαρρύνετε.

Όταν έχουμε ένα διαμάντι στα χέρια μας του συμπεριφερόμαστε  με προσοχή και φροντίδα.Αυτό χρειάζεται και ο άντρας σας. Μην του κάνετε συνεχώς παρατηρήσεις και δείξτε του εμπιστοσύνη  και προσοχή σε όποια προσπάθεια και να κάνει.

Τα καράτια δεν έχουν καμία σημασία. Είτε είναι μισό καράτι είτε 18 καρατίων πάλι είναι διαμάντι. Το κάθε διαμάντι είναι μοναδικό και το ίδιο είναι και ο άντρας σας. Μην κοιτάτε τα «διαμάντια» των άλλων γυναικών και τα συγκρίνετε με το δικό σας. Απλά αφήστε το …..να λάμψει!

babyradio.gr- Γκαλίτσιου Μαριάννα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Advertisingspot_img

Δημοφιλη αρθρα