Ξεκινά το πρόγραμμα «Άθληση για Όλους» στον Δήμο Ιεράπετρας

1268

Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου ξεκινούν  στον Δήμο Ιεράπετρας τα μαθήματα του προγράμματος «Άθληση για Όλους». Αναμένεται να λειτουργήσουν τα επιμέρους προγράμματα:  Άσκηση στην προσχολική Ηλικία, Παιδί και Αθλητισμός, Άσκηση Ενηλίκων, Άθληση και Γυναίκα,  Άσκηση στην Τρίτη Ηλικία,  Άσκηση Ατόμων με Αναπηρίες και Άσκηση στα Κέντρα Ψυχικής Υγείας.

Η διάρκεια των προγραμμάτων θα είναι επτά μήνες και κάθε πρόγραμμα θα υλοποιείται σε 12 ώρες μηνιαίως με κόστος συμμετοχής  δέκα (10) ευρώ ανά μήνα για κάθε αθλούμενο.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Ιεράπετρας στον αρμόδιο υπάλληλο, κ. Μάνο Αϊβαλιώτη οδός Ομηρείας 8, 4ος όροφος  τηλ. 2842341305. Οι εγγραφές παρατείνονται έως και την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου.

www.dikaiologitika.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Άσκηση στην προσχολική Ηλικία, Παιδί και Αθλητισμός, Άσκηση Ενηλίκων, Άθληση και Γυναίκα, Άσκηση στην Τρίτη Ηλικία, Άσκηση Ατόμων με Αναπηρίες και Άσκηση στα Κέντρα Ψυχικής Υγείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.