Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023
No menu items!
ΑρχικήΓενικάΔήμος Λαγκαδά: Ανοιχτό Δημοτικό Πανεπιστήμιο Ενηλίκων 2016

Δήμος Λαγκαδά: Ανοιχτό Δημοτικό Πανεπιστήμιο Ενηλίκων 2016

Το Πρόγραμμα “Ανοιχτό Δημοτικό Πανεπιστήμιο Ενηλίκων”, αποτελεί πλέον θεσμό για τον Δήμο Λαγκαδά, βρίσκοντας θερμή ανταπόκριση από τους δημότες  του.

Αποσκοπεί στη σύγχρονη επιστημονική ενημέρωση, συνεχή επιμόρφωση και διάχυση της γνώσης σε όλους τους πολίτες με οποιαδήποτε κοινωνικοοικονομική κατάσταση, συμβάλλοντας έτσι, στην κοινωνική και πολιτισμική ανάπτυξη του τόπου μας.

Στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο θα διδάξουν διακεκριμένοι εισηγητές όπως καθηγητές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και ειδικοί επιστήμονες που θα αναπτύξουν με τρόπο ακριβή και κατανοητό από όλους, διάφορα θέματα της ειδικότητάς τους, που φέρουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ειδικότερα, ο κύκλος των μαθημάτων θα αφορά γενικότερα θέματα βελτίωσης της ποιότητας ζωής του δημότη στον 21ο αιώνα όπως κυρίως θέματα υγείας, αλλά και κοινωνικά ζητήματα, διαλέξεις σε θέματα πολιτισμού, ιστορίας κ.α.

Η είσοδος σε όλα τα μαθήματα θα είναι ελεύθερη για το κοινό ενώ για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις σε όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου Λαγκαδά. Μετά το πέρας του κύκλου των διαλέξεων-μαθημάτων, θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής στο πρόγραμμα, καθώς και τόμος με σημειώσεις από τις ομιλίες.

Τα μαθήματα στον Λαγκαδά θα γίνονται ημέρα Τετάρτη και αρχίζουν την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 18:00 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Λαγκαδά.

Εγγραφές και πληροφορίες στα τηλ. 23940 20802, 23940 20841, 6944224341.  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 2016

www.dikaiologitika.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Advertisingspot_img

Δημοφιλη αρθρα