Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023
No menu items!
ΑρχικήΓενικάΘεσσαλονίκη: Δωρεά ηλεκτρικών συσκευών στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος

Θεσσαλονίκη: Δωρεά ηλεκτρικών συσκευών στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος

Με δωρεά δύο ψυγείων, πλυντηρίου πιάτων και θερμαντικού σώματος προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του νοσοκομείου Άγιος Δημήτριος , προέβη το Σωματείο Εργαζομένων του νοσηλευτικού ιδρύματος. Τα ψυγεία προορίζονται για την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και την Παθολογική Κλινική, το πλυντήριο πιάτων για το Ουρολογικό Τμήμα και το θερμαντικό σώμα για τον χώρο εξυπηρέτησης των ασθενών στα εφημερεύοντα ιατρεία.

“Λόγω της υποχρηματοδότησης του νοσοκομείου και λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν τα Τμήματα του, το Σωματείο Εργαζομένων αποφάσισε για λειτουργικούς λόγους να προβεί σε μια αγορά-δωρεά προς τα τμήματα δύο οικιακών ψυγείων , ενός οικιακού πλυντηρίου πιάτων κι ενός θερμαντικού σώματος. Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου κάθε μήνα δίνουν από το υστέρημά τους ένα μικρό ποσό στο Σωματείο και από τα χρήματα που μαζεύτηκαν με αυτό τον τρόπο σκεφτήκαμε να καλύψουμε κάποιες ανάγκες. Βέβαια οι ανάγκες είναι πολύ μεγαλύτερες και δεν μπορούν να καλυφθούν λόγω της υποχρηματοδότησης του νοσοκομείου. Οι σημερινοί εργαζόμενοι και αυριανοί χρήστες υπηρεσιών υγείας προσπαθούμε με τον καλύτερο τρόπο να εξυπηρετούμε τους ασθενείς που επισκέπτονται το νοσοκομείο έτσι ώστε, παρότι υπάρχει κρίση, να λειτουργούμε όσο το δυνατό καλύτερα. Διότι δεν πρέπει να γίνονται μειώσεις στην υγεία” ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου Άγιος Δημήτριος, Δημήτρης Μαυρόπουλος.

Πηγή:typosthes.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. το Σωματείο Εργαζομένων αποφάσισε για λειτουργικούς λόγους να προβεί σε μια αγορά-δωρεά προς τα τμήματα δύο οικιακών ψυγείων , ενός οικιακού πλυντηρίου πιάτων κι ενός θερμαντικού σώματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Advertisingspot_img

Δημοφιλη αρθρα