Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023
No menu items!
ΑρχικήΓενικάΠΑΙΔΕΙΑ ΙΝΕΔΙΒΙΜ: Με μόνο 2€ η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων για άτομα με...

ΠΑΙΔΕΙΑ ΙΝΕΔΙΒΙΜ: Με μόνο 2€ η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων για άτομα με αναπηρία

Με μόνο 2€ μπορούν να αποκτήσουν την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων άτομα 13-30 ετών με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω σύμφωνα με το ΙΝΕΔΙΒΙΜ

Οι δικαιούχοι μπορούν να κάνουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του προγράμματος, συμπληρώνοντας τον κωδικό EYC5216 στο πεδίο Κωδικός Κουπονιού.

Η πιστοποίηση των δικαιούχων θα γίνεται με την προσκόμιση φωτοαντίγραφου Γνωμάτευσης Πιστοποίησης Αναπηρίας, από Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας – ΚΕ.Π.Α. του ΙΚΑ.ΕΤΑΜ, ή Γνωμάτευσης Α’θμιας Υγειονομικής Επιτροπής σε ισχύ.

Με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων οι κάτοχοι απολαμβάνουν σημαντικά προνόμια και εκπτώσεις σε συγκεκριμένες υπηρεσίες και προϊόντα, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 35 ακόμα χώρες της Ευρώπης!

Οι συνεργάτες του προγράμματος καλύπτουν πολλούς και διαφορετικούς τομείς δραστηριότητας, όπως ενδεικτικά: Μεταφορές, Εκπαίδευση, Υγεία, Τουρισμός, Πολιτισμός, Τηλεπικοινωνίες, Καταστήματα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το αρμόδιο τμήμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση europeanyouthcard@inedivim.gr και τα τηλέφωνα                                  213 131 4411 – 14.

www.dikaiologitika.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων οι κάτοχοι απολαμβάνουν σημαντικά προνόμια και εκπτώσεις σε συγκεκριμένες υπηρεσίες και προϊόντα, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 35 ακόμα χώρες της Ευρώπης!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Advertisingspot_img

Δημοφιλη αρθρα