Τα 10 Σημεία Που Θα Βρεις Αυτόματους Πωλητές Γάλακτος Στην Αθήνα

1803

Σε λειτουργία βρίσκονται από την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 στην Αθήνα, μετά την Λάρισα και την Θεσσαλονίκη, οι δέκα πρώτοι αυτόματοι πωλητές φρέσκου γάλακτος του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του συνεταιρισμού, μετά τις 3 πρώτες ημέρες λειτουργίας των καταστημάτων, έχουν ήδη διατεθεί, μέσω των αυτόματων πωλητών, 20.000 λίτρα γάλα, που αντιστοιχούν σε περισσότερους από 11.000 νέους καταναλωτές.

Όσον αφορά στους καταναλωτές των αυτόματων πωλητών, προέρχονται τόσο από τις ίδιες γειτονιές που έχουν εγκατασταθεί, όσο και από τους όμορους δήμους.

Τα καταστήματα που τέθηκαν σε λειτουργία στην Αθήνα είναι, σε πρώτη φάση σε 10 σημεία (Περιστέρι – 2 καταστήματα, Πειραιάς, Νίκαια, Αιγάλεω, Παγκράτι, Αμπελόκηποι, Γαλάτσι, Χαλάνδρι και Νέος Κόσμος).

Στόχος του Συνεταιρισμού είναι η επέκταση των σημείων σε πολλές ακόμη γειτονιές της Αθήνας, μέσα στο 2016.

Η τιμή του φρέσκου γάλακτος στην Αθήνα είναι από 1 ευρώ το λίτρο (με τη χρήση της προπληρωμένης κάρτας του ΘΕΣγάλα) έως 1,10 ευρώ (με τη χρήση μετρητών).

www.dikaiologitika.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.