Εκστρατεία Προληπτικής Ιατρικής στη Λέσβο από την «Ανοιχτή Αγκαλιά»

1077

Στη Λέσβο και συγκεκριμένα στο Δήμο Καλλονής θα βρεθεί από τις 20 έως τις 27 Μαρτίου η Ομάδα Εθελοντών των Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής & Ιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά», στο πλαίσιο της Εκστρατείας Προληπτικής Ιατρικής με τον διακριτικό τίτλο «ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ».

Η ομάδα αποτελείται από συνολικά 28 μέλη, Γιατρούς όλων των απαιτούμενων ειδικοτήτων από τα Νοσοκομεία του ΕΣΥ Αθηνών και Θεσσαλονίκης και Nοσηλευτές, οι οποίοι θα προσφέρουν υπηρεσίες ιατρικής πρόληψης, εμβολιασμούς στα παιδιά ανασφάλιστων οικογενειών και ψυχολογική στήριξη και ενημέρωση σε ενήλικες και παιδικό πληθυσμό των Δημοτικών Ενοτήτων Πέτρας, Σκουτάρου, Στύψης, Μήθυμνας, Σκαλοχωρίου, Φίλιας.AdTech Ad

Η Εκστρατεία Προληπτικής Ιατρικής «ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ» απευθύνεται κυρίως στουςάνεργους, ανασφάλιστους, πολύτεκνους και φυσικά στους πρόσφυγες, εφόσον υπάρξει ανάγκη.

Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα οι παροχές της Οργάνωσης είναι ΔΩΡΕΑΝ και αγκαλιάζουν με αγάπη όλες τις πληθυσμιακές ομάδες .

Παράλληλα, οι Ψυχολόγοι της ομάδας θα είναι στη διάθεση των εκπαιδευτικών και των γονιών για συμβουλές σε θέματα που άπτονται της συμπεριφοράς, της ψυχικής υγείας, και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν μαθητές και έφηβοι, ενώ οι Υπεύθυνοι Ψυχαγωγίας θα προσφέρουν στιγμές γέλιου και χαλάρωσης στους μικρούς και μεγάλους μας φίλους.

Η πολύπλευρη αυτή προσφορά της Οργάνωσης Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής και Ιατρικής τελεί υπό την Αρωγή και Στήριξη του Υπουργείου Υγείας και την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Πηγή: onmed.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.