ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:Τρόφιμα αντί εισιτηρίου για τους θεατές της παράστασης «Καθρέφτες»

1252

Οι θεατές της παράστασης “Καθρέφτες”, που θα ανέβει στο κινηματοθέατρο Αλέξανδρος, έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας, χαρτικά, απορρυπαντικά και είδη προσωπικής υγιεινής, υπέρ της “Αρωγής Θεσσαλονίκης”, αντί για εισιτήριο.

Η παράσταση της Αντας Τσεσμελή Edwards, σε παραγωγή ΟΜΑ, τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Κέντρου Πολιτισμού της ΠΚΜ, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Οι θεατές, ωστόσο που επιθυμούν, μπορούν να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης υπέρ της “Αρωγής”, μιας ομάδας εθελοντών πολιτών που “υιοθετεί” άπορες οικογένειες και τους προσφέρει μηνιαίο πακέτο αξιοπρεπούς διαβίωσης.

www.dikaiologitika.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Οι θεατές, ωστόσο που επιθυμούν, μπορούν να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης υπέρ της “Αρωγής”, μιας ομάδας εθελοντών πολιτών που “υιοθετεί” άπορες οικογένειες και τους προσφέρει μηνιαίο πακέτο αξιοπρεπούς διαβίωσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.