15.752,17€ από τον Αντώνη Κανάκη και τις Εκδόσεις ΙΑΝΟS στο Ορφανοτροφείο «Άγιος Στυλιανός»

686

Στις 15 Φεβρουαρίου κατατέθηκαν τα πρώτα 15.752,17€ στον λογαριασμό του Ορφανοτροφείου «Άγιος Στυλιανός» από τις πωλήσεις του βιβλίου του Αντώνη Δούμα – Κανάκη, Μπαμπά… (μια κανονική ημέρα). 

Πρόκειται για  ένα ιδιαίτερο βιβλίο, που έχει αγγίξει το αναγνωστικό κοινό από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του, τον Μάιο του 2015.

Πολύ σημαντικό, και συγκινητικό ταυτόχρονα, είναι η έμπρακτη συμμετοχή και συνεισφορά του αναγνωστικού κοινού, το οποίο στήριξε, και εξακολουθεί να στηρίζει με κάθε αγορά του βιβλίου, τοορφανοτροφείο «Άγιος Στυλιανός», στο οποίο διατίθενται τα έσοδα των πωλήσεων τόσο από τον συγγραφέα Αντώνη Κανάκη, όσο και από τις εκδόσεις IANOS.


Οι αναγνώστες έκαναν την πρώτη έκδοση του βιβλίου να εξαντληθεί μέσα στις πρώτες 13 ημέρες της κυκλοφορίας του και μέχρι σήμερα που βρίσκεται στην εξάντληση της τέταρτης του έκδοσης, κατατάσσουν το βιβλίο του Αντώνη Κανάκη, σταθερά, στην κορυφή των πωλήσεων όχι μόνο του ΙΑΝΟΥ αλλά και όλων των ενημερωμένων βιβλιοπωλείων της χώρας, με ιδιαίτερα  υψηλές πωλήσεις και της ηλεκτρονικής έκδοσής του (e-book).
Το βιβλίο του Μπαμπά… (μια κανονική ημέρα),
θα το βρείτε στα βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟS και σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία της χώρας.
Πηγή:typosthes.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.