Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023
No menu items!
ΑρχικήΓενικάΞεκίνησε το πρόγραμμα άθληση για όλους στο Δήμο Λαγκαδά

Ξεκίνησε το πρόγραμμα άθληση για όλους στο Δήμο Λαγκαδά

Η Υ.Κ.Π.Α.Α.Π. του Δήμου Λαγκαδά μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας προσλήψεων των Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής που θα υλοποιήσουν τα ΠΑγΟ, ξεκίνησε από 15 Μαρτίου τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού με σκοπό να δώσει τη δυνατότητα άθλησης σε παιδιά, ενήλικες και άτομα με ειδικές ανάγκες σε όλο το Δήμο Λαγκαδά. Ενημερωθείτε για τα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ και δείτε τις ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΗΛΙΚΟΥ & ΑΝΗΛΙΚΟΥ για συμμετοχή στα προγράμματα.

Οι δυνατότητες άθλησης των δημοτών αφορούν τα προγράμματα:

·         Άθληση και προσχολική ηλικία,

·         Άθληση και παιδί,

·         Άθληση και εφηβική ηλικία,

·         Άθληση και νέοι,

·         Άθληση και γυναίκα,

·         Άθληση ενηλίκων,

·         Άθληση στην τρίτη ηλικία,

·         Αθλοχώροι,

·         Άσκηση και ευεξία (απευθύνεται σε ταυτόχρονη γύμναση γονέων και παιδιών) και ·         Άθληση ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Επίσης, για πρώτη φορά στον Δήμο Λαγκαδά υπάρχει η δυνατότητα για τέλεση προγραμμάτων άθλησης ασθενών με χρόνιες παθήσεις (καρδιοπαθείς, νεφροπαθείς, διαβητικοί κ.α.), προετοιμασίας υποψηφίων για τις πρακτικές δοκιμασίες εισαγωγικών εξετάσεων σε ΤΕΦΑΑ, στρατιωτικές σχολές, αστυνομία κ.α., καθώς και φυσικές δραστηριότητες ορεινού όγκου (ορεινή πεζοπορία κ.α.)

Σε συνεννόηση με τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες και ανταποκρινόμενοι στην εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους δημότες προστίθενται διαρκώς νέα τμήματα σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.

Ήδη πραγματοποιούνται προγράμματα σε Λαγκαδά, Ηράκλειο, Καβαλάρι, Λαγυνά, Όσσα, Ζαγκλιβέρι, Γερακαρού, Ξυλούπολη, Δορκάδα, Ανάληψη και Λαγκαδίκια ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες ξεκινούν σε Κολχικό, Άσσηρο, Κριθιά, Λοφίσκο, Πέντε Βρύσες, Σοχό, Βασιλούδι, Ασκό, Χρυσαυγή, Πολυδένδρι και Κρυονέρι.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (ονοματεπώνυμο, πρόγραμμα, τόπος και τηλέφωνο του ενδιαφερόμενου) στο ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ της ΥΚΠΑΑΠ στο τηλ. 23940 20841 ενώ περισσότερες πληροφορίες παρουσιάζονται και στις ιστοσελίδες:  www.ykpaaplagada.gr, www.lagadas.gr

Περισσοτερα εδω

www.dikaiologitika.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Advertisingspot_img

Δημοφιλη αρθρα