Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023
No menu items!
ΑρχικήΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΧώρισε με τη γυναίκα του αλλά δεν θέλει να με παντρευτεί!

Χώρισε με τη γυναίκα του αλλά δεν θέλει να με παντρευτεί!

«Με τον σύντροφό μου, είμαστε μαζί κάτι περισσότερο από τρία χρόνια. Δουλεύαμε μαζί και με φλέρταρε.

Είχα παραιτηθεί από τις σχέσεις εντελώς και του το είπα, με αποτέλεσμα να θέλει να με κάνει να αλλάξω γνώμη.

Είχε χωρίσει με τη γυναίκα του αρκετές φορές και έκανε σχέσεις με άλλες, αλλά γύριζε πάντα πίσω , επειδή του έλειπαν τα παιδιά του.

Πριν κάνουμε σχέση, μιλούσαμε υποθετικά και του είχα κάνει σαφές ότι δεν θα έβγαινα ποτέ με παντρεμένο και ότι θα πρέπει να χωρίσει και να ξεκαθαρίσει εντελώς τα πράγματα με την γυναίκα του και στη συνέχεια να σκεφτεί να μου ζητήσει να βγούμε.

Τα έκανε όλα αυτά.

Του είπα ότι τα ήθελα όλα. Να παντρευτώ και ίσως να κάνω και ένα παιδί. Όταν καταλήξαμε μαζί,  έλεγε σε όλους πως ήθελε να με παντρευτεί. Τρία χρόνια αργότερα, είμαι ακόμα σε αναμονή.

Έκανα υπομονή και ήμουν συμπονετική με τα παιδιά του που δυσκολεύονταν να  συνηθίσουν ότι ο μπαμπάς τους δεν ήταν στο σπίτι. Έμεινα μακριά από οικογενειακές συγκεντρώσεις, επειδή η μητέρα τους δεν μου επέτρεπε να δω τα παιδιά και πάλεψα πολύ για να με αποδεχτούν.

Τώρα τα παιδιά μένουν μαζί μας κάποιες φορές και με συμπαθούν.

Όλα πάνε καλά, εκτός από το γεγονός ότι ο φίλος μου ακόμα δεν έχει πάρει διαζύγιο, ο ίδιος εξακολουθεί να έχει κοινό τραπεζικό λογαριασμό με την σύζυγο του και τώρα αναφέρεται στον γάμο με εκφράσεις του τύπου «αν και όταν παντρευτώ».

Αυτό προκαλεί τεράστιες εντάσεις μεταξύ μας και στη συνέχεια χρησιμοποιεί αυτές τις συγκρούσεις ως λόγο για να μην παντρευτούμε, παρ ‘όλο που προκύπτουν από το γεγονός της άρνησης του να με παντρευτεί.

Τώρα λέει ότι αν κάνει αυτό το βήμα θα είναι σε 6 ή 10 χρόνια. Είμαι τόσο θυμωμένη και σκέφτομαι ότι θέλω να τον αφήσω, αλλά από την άλλη υπάρχουν πολλές καλές στιγμές και μας δένουν τόσα πολλά.

Θα μου λείψουν τα γέλια που κάνουμε και τον αγαπώ».

Αγαπητή φίλη,

Ο σύντροφός σας, έχει προϊστορία στο να γυρίζει πίσω στη σύζυγό του και νομίζω ότι το χρησιμοποιεί  για να πάρει αυτό που θέλει και να διατηρήσει τις ισορροπίες ανάμεσα τους.

Πρέπει να ξέρει ότι ανησυχείτε γι ‘αυτό και γνώμη μου είναι να ταράξετε τα νερά. Προσωπικά, δεν θα μπορούσα να ζήσω με αυτή την σκέψη να κρέμεται πάνω από το κεφάλι μου.

Αν αρνείται να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με το διαζύγιο με την πρώην του, τότε νομίζω ότι θα πρέπει να του πείτε να φύγει μέχρι να τελειώσει με αυτές τις εκκρεμότητες και τότε θα δείτε πως έχουν τα πράγματα.

Ξέρω ότι είναι πολύ πιο εύκολο στα λόγια παρά στην πράξη, αλλά θα πρέπει να του δείξετε ότι προτιμάτε να τον χάσετε από το να ανεχτείτε μια σχέση την οποία σκιάζει η απειλή της πρώην του και χωρίς να δείχνει καμία πρόθεση για παραπάνω δέσμευση απέναντί σας.

Αυτή τη στιγμή κάνετε τα πάντα με τον τρόπο του, αλλά είστε μαζί του τρία χρόνια και ζείτε μαζί. Έτσι, έχετε κάθε δικαίωμα να πατήσετε πόδι και να απαιτήσετε να σας βάλει πάνω από την σύζυγο του.

Όσο μοιράζονται τον τραπεζικό του λογαριασμό και δεν ξεκινούν τις διαδικασίες του διαζυγίου, είναι σαν να σκέφτεται ότι αν τα πράγματα δεν λειτουργήσουν μεταξύ σας, θα είναι ευκολότερο να επιστρέψει σε εκείνη.

Αν θέλει να έχει μέλλον μαζί σας, η πρώην του δεν μπορεί να συνεχίσει να παίζει τόσο μεγάλο ρόλο στη ζωή του. Τα οικονομικά και οι ρυθμίσεις για τα παιδιά πρέπει να διευθετηθούν νομικά, έτσι ώστε όλοι να γνωρίζουν πού βρίσκονται.

Και μην ξεχάσετε να του κάνετε γνωστό πως σε έξι χρόνια μπορεί εσείς να μην θέλετε να τον παντρευτείτε!

Πηγή: http://www.mirror.co.uk/

 

το είδαμε στο :http://singleparent

 

http://www.alithinesgynaikes.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Advertisingspot_img

Δημοφιλη αρθρα