Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023
No menu items!
ΑρχικήΨυχολογία22 πράγματα που οι δημιουργικοί άνθρωποι κάνουν διαφορετικά και έτσι ξεχωρίζουν από...

22 πράγματα που οι δημιουργικοί άνθρωποι κάνουν διαφορετικά και έτσι ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους!

Οι δημιουργικοί άνθρωποι είναι διαφορετικοί. Απλά είναι. Υπάρχει κάτι γοητευτικό, κάτι αλλιώτικο στον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται τον κόσμο. Δρουν και αντιδρούν τις περισσότερες φορές με εντελώς λάθος τρόπο από αυτόν που προστάζει η κοινή λογική.
Διαβάστε την λίστα που ακολουθεί και θα καταλάβετε..

1. Αντλούν την έμπνευση τους από τα πιο απρόσμενα αντικείμενα, τις λιγότερο αναμενόμενες στιγμές.

Δεν καθορίζουν πότε θα σκεφτούν την επόμενη μεγάλη ιδέα. Ζουν κανονικά την ζωή τους, ακολουθώντας την καθημερινή τους ρουτίνα. Δεν ψάχνουν την έμπνευση. Έρχεται μόνη της, την πιο απρόσμενη στιγμή. Την ώρα που τρώνε ή καθώς περπατούν στο δρόμο.

2. Ονειροπολούν. Πολύ!
Είναι δίπλα σας, τους βλέπετε, τους μιλάτε, αλλά δεν σας ακούν. Το μυαλό τους ταξιδεύει, χιλιόμετρα μακριά. Μην θυμώνετε μαζί τους. Απλά έτσι είναι..

3. Βαριούνται εύκολα.

Πρέπει να βρίσκουν συνεχώς καινούργια ενδιαφέροντα για να μην βαριούνται. Αποκλείεται να επικεντρωθούν σε κάτι που δεν τους αρέσει. Μπορείτε να τους αποκαλέσετε όπως θέλετε, αλλά δεν πρόκειται να αλλάξουν. Αυτοί είναι.
4. Βλέπουν τον κόσμο με τα μάτια ενός παιδιού

Υπάρχει ένα μέρος τους που δεν μεγαλώνει ποτέ. Ίσως τελικά αυτό είναι το πραγματικό μυστικό της προσωπικότητας τους. Βλέπουν τον κόσμο με τα μάτια ενός παιδιού.

5. Θα αποτύχουν, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα προσπαθήσουν ξανά!
Η ζωή δεν είναι εύκολη για κανέναν. Πόσο μάλιστα για κάποιον με αυτές τις ιδιαιτερότητες. Θα αποτύχουν πολλές φορές στη ζωή τους, αλλά θα ξανασηκωθούν για να ξαναδοκιμάσουν άλλες τόσες. Κάθε δημιουργικός άνθρωπος, ακόμη και ο πιο επιτυχημένος, έχει αποτύχει και έχει απορριφθεί εκατοντάδες φορές. Αλλά τελικά τα κατάφερε.

6. Τους περισσότερους τους έχουν προτρέψει να βρουν μια κανονική δουλειά

Δεν είναι εύκολο ένας δημιουργικός άνθρωπος να γίνει αποδεκτός από το περιβάλλον του. Οι περισσότεροι θα τον προτρέψουν να αλλάξει, να σταματήσει να πατάει στα σύννεφα, να βρει μια κανονική δουλειά και να ζήσει μια συνηθισμένη ζωή. Ένας πραγματικά δημιουργικός άνθρωπος όμως, απλά θα ακολουθήσει το όνειρο του.

7. Θα ακολουθήσουν την καρδιά τους, ακόμη και αν η λογική τους προτρέπει να κάνουν κάτι διαφορετικό
Οι δημιουργικοί άνθρωποι ανησυχούν λιγότερο για τις συνέπειες των πράξεων τους και είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πολλές αποτυχίες αλλά και σε εξίσου τόσες επιτυχίες. Άλλωστε αν το τολμήσεις μπορεί και να πετύχεις. Αν δεν το τολμήσεις όμως, είναι βέβαιο ότι θα αποτύχεις.

8. Χάνονται στο χρόνο
Όταν δημιουργούν χάνονται στο χρόνο και στο χώρο. Μπορεί να ξεχάσουν να φάνε, να πιούν, ακόμη και να κοιμηθούν. Όταν οι λέξεις, τα χρώματα και οι ιδέες αρχίζουν να σχηματίζονται στο μυαλό τους, δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να έχει πραγματικά σημασία.

9. Εργάζονται όταν κοιμούνται και κοιμούνται όταν εργάζονται οι υπόλοιποι άνθρωποι
Η έμπνευση έρχεται τις πιο απρόσμενες ώρες. Δεν υπάρχει ωράριο στην σκέψη και στην δημιουργία.

10. Εκεί που οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν δυσκολίες, αυτοί βλέπουν ευκαιρίες
Μπορούν να δουν τη όμορφη πλευρά των πραγμάτων, και να βρουν ασυνήθιστες λύσεις στα πιο δύσκολα προβλήματα.

Πηγή:http://MyMIND.GR

 

http://www.alithinesgynaikes.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Advertisingspot_img

Δημοφιλη αρθρα