Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023
No menu items!
ΑρχικήΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΗ ανεκτίμητη παρουσία, το καλού μπαμπά στην ζωή του παιδιού

Η ανεκτίμητη παρουσία, το καλού μπαμπά στην ζωή του παιδιού

Πατέρας είναι αυτός που μεγαλώνει με όλο του το είναι το παιδί του.

Υπάρχουν κάποιοι πατέρες που σε συγκινούν. Που είναι τόσο καλοί με τα παιδιά τους. Προστατευτικοί, αυστηροί όταν επιβάλλεται, σταθεροί στα όχι τους, «παιδιά» όταν βρίσκονται στο πάτωμα για να παίξουν με τα παιδιά τους.

Τους δίνουν μεγάλες αγκαλιές, πολλά φιλιά, ξυπνάνε το βράδυ όταν τα ακούσουν να κλαίνε. Είναι οι άντρες που αγαπάνε τα παιδιά τους και θαυμάζουν τη γυναίκα τους. Για αυτό και θέλουν να συμβάλλουν και οι ίδιοι στο μεγάλωμα του παιδιού τους

Θέλουν να γνωρίζουν την κάθε στιγμή γιατί κλαίνε όταν είναι βρέφη και τι θέλουν.
Εάν πεινάνε, εάν πονάνε. Αναγνωρίζουν το κλάμα τους και τι ακριβώς συμβαίνει.

Τα παίρνουν στον παιδικό σταθμό, το σχολείο και τα αποχαιρετάνε με ένα μεγάλο φιλί. Τους δείχνουν εμπιστοσύνη και τα βοηθάνε να μεγαλώσουν πιστεύοντας στις δυνατότητες και στον εαυτό τους.

Δεν τα βλέπουν απλά σαν παιδιά αλλά σαν δικούς τους ανθρώπους με τους οποίους μπορούν να κάνουν όμορφα πράγματα μαζί.

Τους έχουν τεράστια αδυναμία και μεταμορφώνονται σε έναν καινούριο άνθρωπο για χάρη τους.

Οι άντρες με παιδιά είναι διαφορετικοί από τους υπόλοιπους. Συνήθως γνωρίζουν τι θέλουν και σκέφτονται διπλά κάποιες αποφάσεις τους. Γιατί δεν νοιάζονται μόνο για τον εαυτό τους. Αισθάνονται πλήρης γιατί ακόμη και αν ο γάμος τους απέτυχε, ξέρουν τι σημαίνει να αγαπάς με όλο σου το είναι και φαίνεται στο βλέμμα τους όταν βρίσκονται στον ίδιο χώρο με τα παιδιά τους. Αλλάζουν τις προτεραιότητες, τις συνήθειες τους και είναι αντάξιοι με τις μητέρες.

Ναι, υπάρχουν πολλοί τέτοιοι μπαμπάδες ανάμεσα μας κι αν είχες έναν τέτοιο μπαμπά ή αν ζεις με έναν τέτοιο άντρα, δεν έχεις παρά να αισθΥπάρχουν κάποιοι πατέρες που σε συγκινούν. Που είναι τόσο καλοί με τα παιδιά τους. Προστατευτικοί, αυστηροί όταν επιβάλλεται, σταθεροί στα όχι τους, «παιδιά» όταν βρίσκονται στο πάτωμα για να παίξουν με τα παιδιά τους.

Τους δίνουν μεγάλες αγκαλιές, πολλά φιλιά, ξυπνάνε το βράδυ όταν τα ακούσουν να κλαίνε. Είναι οι άντρες που αγαπάνε τα παιδιά τους και θαυμάζουν τη γυναίκα τους. Για αυτό και θέλουν να συμβάλλουν και οι άνεσαι ευτυχία.

Της Μαρίνας Αβραάμ

Πηγή:http://Newsitamea

 

http://www.alithinesgynaikes.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Advertisingspot_img

Δημοφιλη αρθρα