Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
No menu items!
ΑρχικήΧρήσιμοι ΣύνδεσμοιΠώς να βγάλεις νόμιμα χρήματα online

Πώς να βγάλεις νόμιμα χρήματα online

Οι περισσότεροι άνθρωποι, ακόμη κι αν εργαζόμαστε, πάντα κοιτάζουμε πως μπορούμε να βγάλουμε επιπλέον χρήματα. Ειδικά αν υπάρχουν παιδιά και τα μεγαλώνεις μόνος σου, η ανάγκη για έξτρα εισόδημα από το σπίτι γίνεται όλο και πιο επιτακτική. Παρακάτω θα δείς μερικές ιδέες για το πώς να βγάλεις χρήματα online, νόμιμα και χωρίς έξοδα εγγραφής.

Πάρε μέρος σε έρευνες
Υπάρχουν κάποια site που ψάχνουν ανθρώπους να τους δώσουν δημογραφικά στοιχεία για ένα οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία. Συμμετέχοντας σε διαδικτυακές έρευνες, μαζεύεις πόντους τους οποίους-από κάποια κλίμακα και πάνω-εξαργυρώνεις παίρνοντας δωροεπιταγές. Ένα τέτοιο site, που μάλιστα υποστηρίζει και Ελληνική έκδοση, είναι το MySurvey.com μέσω του οποίου μπορείς να συλλέξεις πόντους και να τους εισπράξεις σε δωροεπιταγές για αγορές στα συνεργαζόμενα καταστήματα, που μπορείς να δείς εδώ. Μία ακόμη εταιρία αυτού του είδους είναι και η Focusonline.gr που με 500 πόντους και πάνω, σε ανταμείβει επίσης με δωροεπιταγές. Τέλος, μην ξεχνάς ότι πέρα από το οικονομικό κομμάτι, με τον τρόπο αυτό επηρεάζεις και τις τάσεις της αγοράς!

Δες βίντεο στο youtube.com
To Paid2YouTube   είναι ένα site μέσω του οποίου πληρώνεσαι για να βλέπεις συγκεκριμένα βίντεο στο YouTube, δίνοντάς σου, περίπου περίπου 0,50 δολλάρια το βίντεο, ποσό που αυξάνεται αν έχεις referrals. Referrals μπορείς να βρείς μέσω forum όπως αυτό http://www.talkptc.com/.

Πούλησε τα άρθρα σου
Αν έχεις ταλέντο στο γράψιμο και άριστη γνώση Αγγλικών, μπορείς να πουλάς τα άρθρα σου σε διάφορα site αγοραπωλησίας άρθρων, όπως είναι το Articlesale.com.  Βασική προϋπόθεση κάθε άρθρο να είναι γραμμένο μόνο στην Αγγλική γλώσσα και να είναι πρωτογενές, δηλαδή να μην έχει δημοσιευθεί αλλού ούτε να ανήκει σε άλλον. Η εγγραφή στην υπηρεσία είναι δωρεάν και το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα λογαριασμό Paypal για να εισπράττεις τα χρήματα. Περισσότερες οδηγίες μπορείς να δείς εδώ.

Πούλησε τα πράγματά σου στο Ebay
Ξεκαθάρισε ό,τι πράγματα δεν χρειάζεσαι (δικά σου, του παιδιού ή του σπιτιού) και ό,τι είναι σε καλή κατάσταση, μπορείς να το πουλήσεις στο Ebay , τη μεγαλύτερη πλατφόρμα αγοραπωλησιών και δημοπρασιών στο κόσμο. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια χρεωστική κάρτα-την οποία πρέπει να εισάγεις κατά την εγγραφή σου-ένα λογαριασμό Paypal που μπορείς να αποκτήσεις δωρεάν και ένα λογαριασμό τραπέζης όπου θα εισάγεις στο λογαριασμό σου στη Paypal για να σου κατατίθενται τα χρήματα. Προσοχή σε όσους σε «διαβεβαιώσουν» ότι θα σε πληρώσουν, αφού παραλάβουν το δέμα. Η πληρωμή γίνεται πάντα πρίν τη παραλαβή και μην το παραβείς ποτέ αυτό. Επίσης καλό είναι να στέλνεις όλες τις παραγγελίες με συστημένο ταχυδρομείο-κόστος το οποίο εννοείται πως θα συμπεριλαμβάνεις στη τιμή των προϊόντων σου- ώστε αν ο άλλος ισχυριστεί ότι δεν έλαβε τη παραγγελία του και ζητάει τα χρήματά του πίσω, να έχεις στα χέρια σου αριθμό φορτωτικής. Τέλος, για να είναι ευπώλητα τα προϊόντα σου, η ποιότητα της φωτογραφίας παίζει μεγάλο ρόλο ενώ όσο πιο ξεκάθαρη είναι η περιγραφή των ειδών (χρώμα, μέγεθος, τρόπος αποστολής, σε ποιες χώρες αποστέλλονται κλπ.) τόσο λιγότερες ερωτήσεις θα φτάνουν στο email σου.
*Extra tip: Τα ρούχα δεν έχουν τόση πέραση στο Ebay εκτός αν πρόκειται για κάποιο κομμάτι που έχει εξαντληθεί και έτυχε να το έχεις εσύ ή αν πρόκειται για κάτι επώνυμο που στην αγορά ήταν ή συνεχίζει να είναι πανάκριβο. Η λογική τουEbay είναι «πουλάω φθηνότερα από τη μέση τιμή της αγοράς» ειδάλλως δεν έχει νόημα ο χρήστης να το αγοράσει από εσένα!

Και όχι μόνο στο Ebay 
Φυσικά δεν είναι μόνο το Ebay , μπορείς αν θέλεις να πουλήσεις τα πράγματα που δεν χρειάζεσαι σε δικές μας Ελληνικές σελίδες αγοραπωλησίας αντικειμένων όπως είναι τα Patari.gr και το Ricardo.gr.

Βάλε διαφημίσεις στο blog σου
Και ποιος δεν έχει blog τη σήμερον ημέρα, οπότε γιατί τη στιγμή που γράφεις όσα αισθάνεσαι, να μην βγάζεις έστω και λίγα χρήματα;  Μπορείς να κάνεις εγγραφή στηGoogle AdSense η οποία σου δίνει έναν κώδικα ανάλογα με τη διάσταση του banner που θέλεις να τοποθετήσεις. Αφού κάνεις copy-paste τον κώδικα στα σημεία που θέλεις να εμφανίζεται το κάθε banner, περιμένεις μέχρι να ελεγχθεί η καταλληλόλητα της σελίδας σου και να εγκριθεί το αίτημά σου ώστε να εμφανιστούν και οι διαφημίσεις. Τα πιο επικερδή banner είναι το 300×250 pixels, το 728×90 pixels και το 160×600 pixels. Το σημείο που τοποθετείται το banner, παίζει επίσης μεγάλο ρόλο στα τελικά κέρδη. Ένα banner μέσα στη μέση του άρθρου μπορεί να έχει και διπλάσια κέρδη από ένα banner στη δεξιά πλευρά του site. Τέλος, εκτός από την υπηρεσία Google Adsense υπάρχει και η συνεργασία affiliate, δηλαδή μπορείς κατόπιν συνεννόησης με την υποψήφια διαφημιζόμενη εταιρία (π.χ. εταιρία κράτησης αεροπορικών εισιτηρίων, αλυσίδας καταστημάτων πίτσας κλπ.)  να βάλεις το banner της στη σελίδα σου και να παίρνεις ποσοστά από κάθε αγορά που θα κάνουν οι χρήστες μέσω του blog σου. Μια πολύ γνωστή εταιρία του χώρου που διαθέτει τέτοιους πελάτες και με την οποία μπορείς να συνεργαστείς, είναι ηLinkwise και η Forestview.  Όποια εταιρία κι αν επιλέξεις, το σίγουρο είναι ότι θα σε καθοδηγήσει σχετικά με τη διαδικασία, τον τρόπο πληρωμής, τα ποσά που δίνονται κατά περίπτωση, τους πελάτες κλπ. Μην ξεχνάς πως ό,τι συμφωνία κι αν κάνεις, ακόμη και για την παραμικρή λεπτομέρεια, θα πρέπει να είναι γραπτή!

Πούλα τις δημιουργίες σου, στο Etsy.com
Ο παράδεισος του χειροποίητου. Το Etsy.com είναι ένα τεράστιο website μέσω του οποίου οι χρήστες του, πουλούν τις χειροποίητες δημιουργίες τους, από κοσμήματα και πλεκτά, μέχρι πίνακες και είδη για το σπίτι. Είναι κάτι σαν το Ebay.com αλλά αποκλειστικά για προσωπικές κατασκευές. Και εδώ θα χρειαστείς ένα λογαριασμόPaypal ενώ οι ίδιες συμβουλές που ισχύουν στο Ebay.com, ισχύουν και στοEtsy.com. Η διαφορά είναι ότι στο Etsy.com  δεν γίνονται δημοπρασίες παρά μόνο αγοραπωλησίες και ότι η φωτογραφία που θα ανεβάσεις από το είδος που πουλάς, παίζει ακόμη μεγαλύτερο ρόλο στο να ψωνίσει ο χρήστης από εσένα, καθώς πρόκειται αποκλειστικά για χειροποίητα αντικείμενα όπου η σημασία βρίσκεται στη λεπτομέρεια.

Πούλα τις φωτογραφίες σου
Αν έχεις ταλέντο στη φωτογραφία, ανέβασέ τις σε κάποιο site πώλησης φωτογραφιών και ξεκίνα να τις πουλάς online. Τέτοια site είναι τα 123RF.com,istockphoto.com, Dreamstime.comCreStock.com και Fotolia.com. Επίσης,  μπορείς να φτιάξεις ένα site και να τις πουλάς μέσω της σελίδας σου, σε προσιτές τιμές.

Καλά κέρδη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Advertisingspot_img

Δημοφιλη αρθρα