Οι σκλάβες του σεξ και τα παιδιά του Ισλαμικού Κράτους

1165

Είναι γνωστό πως το Ισλαμικό Κράτος απαγάγει γυναίκες τις οποίες χρησιμοποιεί ως σκλάβες του σεξ. Συνήθως τις αναγκάζουν να χρησιμοποιούν αντισύλληψη, ωστόσο, και πάλι αρκετές γυναίκες μένουν έγκυες από τους βιαστές τους. Όσους καταφέρνουν να ξεφύγουν από τα χέρια των τζιχαντιστών φέρουν για πάντα βαθιές πληγές.

Εκατοντάδες γυναίκες που κατάφεραν να δραπετεύσουν από τους βιαστές τους γύρισαν πίσω έγκυες. Παιδιά μαχητών του Ισλαμικού Κράτους βρίσκονται σήμερα στη Συρία, το Ιράκ και τη Γερμανία, ίσως στην Τουρκία και το Λίβανο. Πιστεύεται ότι αριθμούν εκατοντάδες. Σε σχέση με τους αριθμούς των απαγωγών και των βιασμών τα παιδιά αυτά – που είναι δύσκολο να εντοπιστούν – φαίνεται πως είναι πολύ λίγα.

Αυτό συμβαίνει επειδή οι τζιχαντιστές αναγκάζουν τις σκλάβες του σεξ να παίρνουν αντισύλληψη για να μη μείνουν έγκυες. Αν εγκυμονήσουν η αξία τους πέφτει στο μηδέν καθώς δεν μπορούν να ξαναπουληθούν. Επίσης αρκετές γυναίκες προσπάθησαν μόνες τους να χάσουν τα παιδιά. Πολλά από τα παιδιά που τελικά γεννήθηκαν δολοφονήθηκαν με άγριο τρόπο. 

Οι τζιχαντιστές πήραν το παιδί μιας γυναίκας το έκλεισαν μέσα σε ένα μεταλλικό κουτί και το άφησαν στον ήλιο μέχρι να πεθάνει μπροστά της. Το μωρό μιας άλλης Γιεζίντι ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από έναν τζιχαντιστή. Πέθανε όταν εκείνος του έσπασε τη σπονδυλική στήλη.

Η Κάουλα είναι 23 ετών και είναι Γιαζίντι. Απήχθη από το Ισλαμικό Κράτος και πουλήθηκε ως σκλάβα. Έμεινε έγκυος αλλά είχε πρόωρο τοκετό και το μωρό πέθανε στη γέννα. Τώρα ζει στη Γερμανία σε ένα πρόγραμμα που έχει στόχο να βοηθήσει τις γυναίκες που έζησαν τη φρίκη στα χέρια του Ισλαμικού Κράτους.

Η Νούρα γεννήθηκε στις 10 Οκτωβρίου 2015. Είναι η κόρη της Σαχεντάχ, μιας 18χρονης που πέρασε ενάμιση χρόνο ως σκλάβα του Ισλαμικού Κράτους. Κατάφερε να ξεφύγει λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της.

Η Σαχεντάχ επιμένει ότι το παιδί το συνέλαβε με τον άντρα της που επίσης ήταν όμηρος του Ισλαμικού Κράτους. Όμως οι γείτονές της είναι σίγουροι ότι η Νούρα είναι κόρη ενός από τους τζιχαντιστές – βιαστές.

Μια φωτογραφία στο κινητό της Σαχεντάχ δείχνει μια ακόμη Γιαζίντι, όμηρο του Ισλαμικού Κράτους, μαζί με έναν τζιχαντιστή. Ο ΟΗΕ εκτιμά ότι περίπου 3.500 γυναίκες Γιαζίντι είναι ακόμη σκλάβες των τζιχαντιστών. Άλλες πηγές ανεβάζουν τον αριθμό αυτό στις 7.000 γυναίκες.

Ακόμη μια φωτογραφία ενός θύματος με έναν μαχητή του Ισλαμικού Κράτους. Οι γυναίκες αυτές πωλούνται σε πέντε, έξι ή και επτά διαφορετικούς τζιχαντιστές που τις χρησιμοποιούν ως σκλάβες του σεξ. 

 

Πηγή:http://tvxs

 

http://www.alithinesgynaikes.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.