Εγκατάσταση τριών συστημάτων Seatrack στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

930

Την εγκατάσταση τριών ειδικών διαδρόμων, που οδηγούν σε ράμπες με ειδικό κάθισμα, προκειμένου να διευκολυνθούν τα άτομα με κινητικές δυσκολίες, να απολαμβάνουν τη θάλασσα και το κολύμπι, ενέκρινε το  Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, για το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Οι ράμπες θα εγκατασταθούν  σε συνεργασία με το Δήμο, ο οποίος, ήδη από το καλοκαίρι του 2015, είχε εγκαταστήσει ένα τέτοιο σύστημα στην ελεύθερη παραλία δίπλα στο Δημαρχείο και αφού διαπιστώθηκε η καλή λειτουργία του, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής αποφασίστηκε η προμήθεια και τοποθέτηση τριών επιπλέον συστημάτων στις παραλίες του Δήμου.

Συγκεκριμένα, οι ράμπες θα τοποθετηθούν στην Ανατολική Παραλία Βάρκιζας, στο Μεγάλο Καβούρι και στην παραλία εντός του ΚΑΑΠΑΑ (πρώην ΠΙΚΠΑ) στη Βούλα. Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Ολιστικές παραλίες – Προσβάσιμος Τουρισμός» και αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών προς όλους τους πολίτες, ενώ αναβαθμίζει ουσιαστικά την αναγκαία υποδομή για την ανάπτυξη του τουρισμού.

www.dikaiologitika.gr

 

http://www.alithinesgynaikes.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.