ΕΛΠΕ: Έως 25/5 οι αιτήσεις για το πρόγραμμα δωρεάν κατασκηνώσεων

884

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, υλοποιεί, για 9η συνεχόμενη χρονιά, πρόγραμμα φιλοξενίας παιδιών σε σύγχρονες, ασφαλείς και άρτια εξοπλισμένες κατασκηνώσεις της Αττικής, της Θεσσαλονίκης και των γειτονικών νομών, για την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών.

Το πρόγραμμα «Πάμε Κατασκήνωση» υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των ΕΛ.ΠΕ. και απευθύνεται:

– σε μόνιμους κατοίκους του Θριασίου και συγκεκριμένα των περιοχών Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μαγούλας, Μάνδρας, Μεγάρων, Ν. Περάμου και – σε μόνιμους κατοίκους της Δυτικής Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα των περιοχών Ευόσμου-Κορδελιού, Διαβατών, Μαγνησίας, Καλοχωρίου.

Για την περίοδο Ιουνίου – Αυγούστου 2016, θα φιλοξενηθούν συνολικά 230 παιδιά ηλικίας 6 έως 15 ετών σε κατασκηνώσεις.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, θα προηγηθούν παιδιά με άνεργους γονείς ή οικογένειες πολύτεκνες και μονογονεϊκές, ενώ θα ληφθούν υπόψη και πρόσθετα κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια. Επίσης, θα προτιμηθούν παιδιά που δεν έχουν συμμετάσχει στο πρόγραμμα στο παρελθόν

. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής εργαζόμενοι του Ομίλου ΕΛ.ΠΕ. και εργαζόμενοι/ άνεργοι των οποίων τα παιδιά επιδοτούνται για συμμετοχή σε κατασκηνωτικό πρόγραμμα οποιουδήποτε άλλου φορέα για το έτος 2016.

Για να αξιολογηθούν τα στοιχεία των ενδιαφερομένων ώστε να συμπεριληφθούν στην τελική λίστα των δικαιούχων είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της αίτησης ή των αιτήσεων, εάν πρόκειται για περισσότερα από ένα παιδιά. Οι αιτήσεις υποχρεωτικά θα πρέπει να συνοδεύονται από όλα τα παρακάτω δικαιολογητικά, αλλιώς δε θα λαμβάνονται υπόψη:

1)    Βεβαίωση από αρμόδια Δημοτική Αρχή ότι ο υποψήφιος κηδεμόνας είναι μόνιμος κάτοικος των παραπάνω περιοχών και Δήμων.

2)    Πρόσφατο αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΚΟ, στον οποίο να αναγράφεται η διεύθυνση μόνιμης κατοικίας.

3)    Φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος οικονομικού έτους 2015.

4)    Φωτοαντίγραφα πιστοποιητικών που να επιβεβαιώνουν τα πρόσθετα κοινωνικά κριτήρια συμμετοχής (πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, κάρτα ανεργίας, βεβαίωση για ΑμΕΑ).

Η προθεσμία συγκέντρωσης των αιτήσεων είναι μέχρι την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016. Αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Ασπροπύργου και Θεσσαλονίκης, σε Δημαρχεία, Δημοτικά Διαμερίσματα, ΚΕΠ και καταστήματα ΟΑΕΔ της περιοχής σας, καθώς επίσης και στους παρακάτω συνδέσμους:

Αίτηση Συμμετοχής Θριασίου

Αίτηση Συμμετοχής Δυτ. Θεσσαλονίκης

Τρόπος κατάθεσης των αιτήσεων του Θριασίου:

Α) Οι αιτήσεις μπορούν να αποσταλούν ταχυδρομικά στη διεύθυνση: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε. Χειμάρρας 8Α, 151 25 Μαρούσι Υπόψη Διεύθυνσης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Ομίλου Για τη δράση «Πάμε Κατασκήνωση» Οι αιτήσεις για να ληφθούν υπόψη, θα πρέπει να είναι σε κλειστό φάκελο και να φέρουν ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομείου μέχρι και την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016.

Β) Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν απευθείας στα γραφεία της εταιρείας σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη: Για τη δράση «Πάμε Κατασκήνωση» στη διεύθυνση:

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.,

Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Ασπροπύργου (Διοικητήριο) 17ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου Γραφείο ΕΚΕ & Ετ. Σχέσεων Ν. Ελλάδος

Δευτέρα έως Παρασκευή: ώρες 10:00-13:00

Για κάθε περαιτέρω πληροφορία για τις αιτήσεις του Θριασίου μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα: 210-6302892, 210-5539098, 210-5539094.

Τρόπος κατάθεσης των αιτήσεων της Δυτικής Θεσσαλονίκης:

Α) Οι αιτήσεις μπορούν να αποσταλούν ταχυδρομικά στη διεύθυνση:

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.

Τ.Θ. 100 44, 541 10  Θεσσαλονίκη

Υπόψη Γραφείου ΕΚΕ & Ετ. Σχέσεων Βόρειας Ελλάδας

Για τη δράση «Πάμε Κατασκήνωση»

Οι αιτήσεις για να ληφθούν υπόψη, θα πρέπει να είναι σε κλειστό φάκελο και να φέρουν ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομείου μέχρι και την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016.

Β) Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν απευθείας στα γραφεία της εταιρείας σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη:

Για τη δράση «Πάμε Κατασκήνωση» στη διεύθυνση:

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.,

Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Θεσσαλονίκης (Διοικητήριο) 7ο χλμ Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Βέροιας

Γραφείο ΕΚΕ & Ετ. Σχέσεων Βόρειας Ελλάδας

Δευτέρα έως Παρασκευή: ώρες 10:00-13:00

Για κάθε περαιτέρω πληροφορία για τις αιτήσεις της Δυτ. Θεσσαλονίκης μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα:

2310-750256, 2310-750781.

www.dikaiologitika.gr

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δωρεάν κατασκηνώσεις για παιδιά των περιοχών – σε μόνιμους κατοίκους του Θριασίου και συγκεκριμένα των περιοχών Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μαγούλας, Μάνδρας, Μεγάρων, Ν. Περάμου και – σε μόνιμους κατοίκους της Δυτικής Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα των περιοχών Ευόσμου-Κορδελιού, Διαβατών, Μαγνησίας, Καλοχωρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.