Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023
No menu items!
ΑρχικήΚοινωνικές ΠαροχέςΔράση Δήμου Κηφισιάς – ΕΒΕΑ για την Νεανική Επιχειρηματικότητα

Δράση Δήμου Κηφισιάς – ΕΒΕΑ για την Νεανική Επιχειρηματικότητα

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016 και ώρα 19.00 στο ΚΕΜΜΕ

Με στόχο τη στήριξη της νεανικής  επιχειρηματικότητας, ο Δήμος Κηφισιάς σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (E.B.E.A.), πρόκειται να προσφέρει τη δυνατότητα σε φιλόδοξους νέους και νέες να υλοποιήσουν  καινοτόμες επιχειρηματικές  ιδέες.

Ο Δήμος Κηφισιάς, μοναδικός στην Ελλάδα που έχει  ιδρύσει υποδομή για την στήριξη της  επιχειρηματικότητας, με αρμόδιο Αντιδήμαρχο, πραγματοποιεί  σε συνεργασία με το  Ε. Β .Ε. Α για πρώτη φορά πανελλαδικά,  πρόγραμμα για την στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας, που στόχο θα έχει να αναδείξει με αισιοδοξία και τόλμη το όραμα των νέων μας.

Οι υποψηφιότητες των ενδιαφερόμενων υποβάλλονται  στο Γραφείο Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς (Σ. Κονιτοπούλου, τηλ 213 2007 213) ενώ οι ομάδες που θα επιλεγούν μέσα από τη διαγωνιστική διαδικασία , θα έχουν στη διάθεσή τους, μια ολοκληρωμένη σειρά από υποστηρικτικές δράσεις και εργαλεία προκειμένου να υλοποιήσουν την ιδέα τους.

Η επίσημη παρουσίαση της Δράσης θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016 και ώρα 19.00 στο Κέντρο Έρευνας και Μελέτης της Μικρασιατικής Ερυθραίας (ΚΕΜΜΕ, Λουκή Ακρίτα 4, στη Νέα Ερυθραία), στην οποία θα αναλυθεί το πλαίσιο και οι λεπτομέρειές της.

www.dikaiologitika.gr

 

http://95.216.7.85/~alithines

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Advertisingspot_img

Δημοφιλη αρθρα