Δήμος Κηφισιάς: Απαλλαγές και μειώσεις στα δημοτικά τέλη σε ειδικές κατηγορίες πολιτών

1608

Απαλλαγές και μειώσεις σε ειδικές κατηγορίες στα δημοτικά τέλη και τα τέλη ύδρευσης για τους πολίτες, αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κηφισιάς κατά την συνεδρίαση του την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016.

Έτσι ισχύουν μειώσεις των τελών στις ευπαθείς ομάδες που ξεκινούν από 50% και φτάνουν στην πλήρη απαλλαγή για ειδικές κατηγορίες όπως τρίτεκνες οικογένειες με εισόδημα έως 18.000 ευρώ, μονογονεικές οικογένειες με ετήσιο εισόδημα έως 12.000 Ευρώ και μακροχρόνια άνεργοι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ με ετήσιο εισόδημα έως 8.000 Ευρώ

Αναλυτικά σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς προβλέπεται:

α) Τρίτεκνες Οικογένειες, με ετήσιο εισόδημα έως 18.000 Ευρώ πλήρη απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη και για τις τρεις Δημοτικές Κοινότητες καθώς και για τα τέλη ύδρευσης Ν. Ερυθραίας και Εκάλης.

β) Τρίτεκνες Οικογένειες με ετήσιο εισόδημα έως 25.000 Ευρώ μείωση κατά 50% από τα δημοτικά τέλη και για τις τρεις Δημοτικές Κοινότητες καθώς και από τα τέλη ύδρευσης Ν. Ερυθραίας και Εκάλης.

α) Μονογονεικές Οικογένειες με ετήσιο εισόδημα έως 12.000 Ευρώ, πλήρη απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη και για τις τρεις Δημοτικές Κοινότητες καθώς και για τα τέλη ύδρευσης Ν. Ερυθραίας και Εκάλης.

β) Μονογονεικές Οικογένειες με ετήσιο εισόδημα έως 20.000 Ευρώ μείωση κατά 50% από τα δημοτικά τέλη και για τις τρεις Δημοτικές Κοινότητες καθώς και από τα τέλη ύδρευσης Ν. Ερυθραίας και Εκάλης.

3)α) Μακροχρόνια άνεργοι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ με ετήσιο εισόδημα έως 8.000 Ευρώ πλήρη απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη και για τις τρεις Δημοτικές Κοινότητες καθώς και για τα τέλη ύδρευσης Ν. Ερυθραίας και Εκάλης.

β) Μακροχρόνια άνεργοι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ με ετήσιο εισόδημα από 8.001 Ευρώ και πάνω, μείωση κατά 50% από τα δημοτικά τέλη και για τις τρεις Δημοτικές Κοινότητες καθώς και από τα τέλη ύδρευσης Ν. Ερυθραίας και Εκάλης. Σε ότι αφορά τους δικαιούχους του Ν. 4320/2015, θα ισχύουν οι προϋποθέσεις όπως ορίζονται από τις αντίστοιχες υπουργικές αποφάσεις.

www.dikaiologitika.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.