Στα 14 της έφτιαξε αεροπλάνο, στα 22 της είναι υποψήφια Διδάκτωρ του Χάρβαρντ! (photos)

1639

Η Sabrina Gonzales Pasterski στα 12 οδήγησε ένα αεροπλάνο FAA1 και στα 14 κατασκεύασε ένα μονοκινητήριο ζητώντας παράλληλα πιστοποίηση από το ΜΙΤ. Και αυτό ήταν μόνο η αρχή… Τραβώντας την προσοχή της υπεύθυνης του ΜΙΤ, Peggy Udden, κατάφερε σύντομα να εξελιχθεί σε άριστη φοιτήτρια. “Πραγματικά, μείναμε με το στόμα ανοιχτό, όταν είδαμε τις απίστευτες δυνατότητές της”, είχε πει ο καθηγητής Allen Haggerty.

Τώρα, στα 22 της είναι υποψήφια Διδάκτωρ του Χάρβαρντ και έχει ήδη δημοσιεύσει δύο πολυβραβευμένες εργασίες στον τομέα της, τη Θεωρητική Φυσική. Το έργο της πάνω sta barytik;a k;ymata έχει κερδίσει την αναγνώριση πολλών γνωστών φυσικώ, κάνοντας την αποδεκτή και αναγνωρίσιμη στον τομέα της Φυσικής. Επίσης, η νεαρή επιστήμονας είναι περιζήτητη από πολλές εταιρίες και οργανισμούς αεροναυπηγικής. Ο Jeff Bezos, για παράδειγμα, από την Amazon ελπίζει,ότι θα προσλάβει στην εταιρεία μόλις αποφοιτήσει.

perierga.gr - Στα 14 της έφτιαξε αεροπλάνο, στα 22 της είναι υποψήφια Διδάκτωρ του Χάρβαρντ!
perierga.gr - Στα 14 της έφτιαξε αεροπλάνο, στα 22 της είναι υποψήφια Διδάκτωρ του Χάρβαρντ!

Πηγή:http://perierga.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.