Πρέβεζα – Συγκέντρωσε χιλιάδες κουτάκια από αναψυκτικά και μπύρες. Ο λόγος θα σας εντυπωσιάσει! (photos)

1450
Φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και εικονίζει μακέτα της θεατρικής σκηνής που κατασκευάζει από τενεκεδένια κουτάκια, στο εργαστήριο του ο Λέανδρος Σπαρτιώτης, στην Πρέβεζα. Κτίζει μία θεατρική σκηνή με ανακυκλώσιμα υλικά, πάνω σε κλασικό σχέδιο. Εργάζεται με εντατικούς ρυθμούς, καθώς το Σάββατο 30 Ιουλίου, θα γίνουν τα εγκαίνια, με λυρικούς καλλιτέχνες. Ο Πρεβεζιάνος δημιουργός Λέανδρος Σπαρτιώτης, φιλοτεχνεί ένα σπουδαίο, επιβλητικό έργο τέχνης, από χιλιάδες τενεκεδένια κουτάκια και κόντρα πλακέ θαλάσσης, για να ομορφύνει όπως λέει, ακόμη περισσότερο τον τόπο του, και παράλληλα να στείλει τα δικά του μηνύματα. Το δημιούργημα, θα στηθεί μέσα στην θάλασσα, στη θέση Πευκάκια στην παραλία της πόλης της Πρέβεζας, δίπλα σε έναν Ενετικό προμαχώνα, που θα ενταχθεί στο σκηνικό. Η θεατρική σκηνή, θα έχει μήκος 30 μέτρα, ύψος 8 και εμβαδόν περίπου 200 τετραγωνικά. Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016. ΑΠΕ- ΜΠΕ/ΑΠΕ- ΜΠΕ /STR
Ένα μοναδικής έμπνευσης δημιούργημα παρουσίασε ο Λέανδρος Σπαρτιώτης στην πόλη του την Πρέβεζα.

Κατασκεύασε τμήμα θεατρικής σκηνής από τενεκεδένια κουτάκια.

Ο καλλιτέχνης χτίζει μια θεατρική σκηνή με ανακυκλώσιμα υλικά, πάνω όμως σε κλασικό σχέδιο.

 

Εργάζεται με εντατικούς ρυθμούς, καθώς το Σάββατο 30 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί παράσταση με λυρικούς καλλιτέχνες.

Ο Πρεβεζιανός δημιουργός Λέανδρος Σπαρτιώτης, φιλοτεχνεί ένα σπουδαίο, επιβλητικό έργο τέχνης, από χιλιάδες τενεκεδένια

 

κουτάκια και κόντρα πλακέ θαλάσσης, για να ομορφύνει όπως λέει, ακόμα περισσότερο τον τόπο του, και παράλληλα να στείλει τα δικά του μηνύματα.

Μακέτα του σκηνικού

Το δημιούργημα, θα στηθεί μέσα στην θάλασσα, στη θέση Πευκάκια στην παράλια της πόλης της Πρέβεζας, δίπλα σε έναν Ενετικό προμαχώνα, που θα ενταχθεί στο σκηνικό. Η θεατρική σκηνή, θα έχει μήκος 30 μέτρα, ύψος 8 και εμβαδόν περίπου 200 τετραγωνικά.

Πηγή:http://www.xaftaki.com/

http://95.216.7.85/~alithines

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.