Ωραιόκαστρο: Αιτήσεις για το πρόγραμμα «Παιδί και θάλασσα»

777

Από τις 11 έως τις 22 Ιουλίου θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα «Παιδί & θάλασσα» του δήμου Ωραιοκάστρου, οι αιτήσεις συμμετοχής του οποίου ξεκινούν αύριο και θα διαρκέσουν έως και την 1η Ιουλίου.

Στόχος του προγράμματος, που απευθύνεται σε παιδιά δημοτών και κατοίκων του δήμου που ολοκλήρωσαν την δεύτερη τάξη δημοτικού έως και τη δεύτερη τάξη γυμνασίου, δηλαδή 8-14 ετών, είναι η συμμετοχή όλο και περισσότερων παιδιών σε ποικιλία αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων αλλά και η παράλληλη στήριξη των εργαζόμενων γονέων.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η μεταφορά από και προς την παραλία θα γίνεται με λεωφορεία του δήμου.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή είναι:

Αίτηση ενδιαφέροντος

Υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα πως το παιδί παρακολουθείται τακτικά από γιατρό, ο οποίος έχει βεβαιώσει τους γονείς για την καλή υγεία του.

Πρόσφατο εκκαθαριστικό σημείωμα και βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ (για τη χρήση του δικαιώματος έκπτωσης).

Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (για τη χρήση του δικαιώματος έκπτωσης).

H οικονομική συμμετοχή των οικογενειών καθορίζεται ως εξής:

Σαράντα ευρώ (40 ευρώ) ανά παιδί.

Για το δεύτερο παιδί υπάρχει έκπτωση 50%, δηλαδή είκοσι ευρώ (20 ευρώ)και για το τρίτο παιδί δωρεάν συμμετοχή.

Παιδί με δύο γονείς άνεργους και οικογενειακό εισόδημα κάτω των δώδεκα χιλιάδων ευρώ (12.000 ευρώ), θα έχει δωρεάν συμμετοχή.

Παιδί με δύο γονείς άνεργους και οικογενειακό εισόδημα άνω των δώδεκα χιλιάδων ευρώ (12.000 ευρώ) θα έχει έκπτωση 50%, δηλαδή συμμετοχή 20 ευρώ για κάθε παιδί.

Παιδί μονογονεϊκης οικογένειας με άνεργο γονέα και εισόδημα κάτω των δώδεκα χιλιάδων ευρώ (12.000 ευρώ), θα έχει δωρεάν συμμετοχή.

Παιδί μονογονεϊκης οικογένειας με άνεργο γονέα και εισόδημα άνω των δώδεκα χιλιάδων ευρώ (12.000 ευρώ), θα έχει έκπτωση 50%, δηλαδή συμμετοχή 20 ευρώ για κάθε παιδί.

Οι κάτοικοι  της δημοτικής ενότητας Ωραιοκάστρου, την αίτηση και την υπεύθυνη δήλωση, μπορούν να την προμηθευτούν από το γραφείο αθλητισμού, στο δημοτικό κολυμβητήριο του Ωραιοκάστρου (τηλέφωνο επικοινωνίας 2310 690793).

Οι κάτοικοι  της δημοτικής ενότητας Μυγδονίας, την αίτηση και την υπεύθυνη δήλωση,  μπορούν να την προμηθευτούν από το δημοτικό κατάστημα στη Λητή (1ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας 2394330501.

Οι κάτοικοι  της δημοτικής ενότητας Καλλιθέας, την αίτηση και την υπεύθυνη δήλωση, μπορούν να την προμηθευτούν από το  δημοτικό κατάστημα στον Πεντάλοφο (τηλέφωνο επικοινωνίας 2313 300801).
www.dikaiologitika.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.