Δήμος Κορδελιού: Εγγραφές για το Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Εκμάθησης Κολύμβησης

663

Ξεκινούν την Τετάρτη 22 Ιουνίου οι εγγραφές για το καλοκαιρινό πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης που διοργανώνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Διεύθυνσης Αθλητισμού – Πολιτισμού.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7 μέχρι 13ετών (από Β΄ Δημοτικού ως Α΄ Γυμνασίου) και περιλαμβάνει ημερήσιες καθημερινές αποδράσεις (Δευτέρα έως Παρασκευή) σε κοντινές παραλίες της Χαλκιδικής, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εξοικειωθούν με τη θάλασσα και να μάθουν να κολυμπούν με ασφάλεια.

Το Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Εκμάθησης Κολύμβησης υλοποιείται σε δύο περιόδους, των δύο εβδομάδων η κάθε μία και συγκεκριμένα:

1η περίοδος:  4 Ιουλίου – 15 Ιουλίου 2016

2η περίοδος: 18 Ιουλίου – 29 Ιουλίου 2016

Η μεταφορά των παιδιών γίνεται με λεωφορεία που παραλαμβάνουν τα παιδιά από κεντρικά σημεία του Ευόσμου και του Ελευθέριου- Κορδελιού. Η συνοδεία των παιδιών, καθώς και η διδασκαλία της κολύμβησης καλύπτονται από ειδικευμένους καθηγητές φυσικής αγωγής. Υπάρχει επίσης υποστήριξη από ναυαγοσώστη και νοσηλευτικό προσωπικό σε μόνιμη βάση.

Το πρόγραμμα χαρίζει αξέχαστες ώρες αναψυχής και αποτελεί μια δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά που μένουν στην πόλη και δεν έχουν τη δυνατότητα «διακοπών» ή συμμετοχής σε κατασκηνώσεις.

Απαραίτητη για την εγγραφή είναι η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες – Εγγραφές:

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ:

Κολοκοτρώνη 43, κατά τις ώρες : 8:00΄- 14:30΄ Τηλ. 2310-705442 / 2310-574155 / 2310-700082

www.dikaiologitika.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.