«Ανοιχτά Σχολεία» θα λειτουργούν το καλοκαίρι στην Αθήνα

1414

Δέκα «Ανοιχτά Σχολεία» θα λειτουργήσουν σε περιοχές του Δήμου Αθηναίων κατά τη διάρκεια της περιόδου των θερινών διακοπών, φιλοξενώντας σειρά δραστηριοτήτων για τα παιδιά και τους νέους.

Οι δράσεις που θα υλοποιηθούν είναι «Διακοπές στο Σχολείο», «Δημιουργική απασχόληση των παιδιών προσφύγων και μεταναστών», «Σχολεία χωρίς σύνορα», «Δημιουργικό Παιχνίδι», «Η ορχήστρα του καλοκαιριού», «Τα Μουσεία ταξιδεύουν στα Σχολεία», «Γνωριμία με την εκπαίδευση STEM, μάθε παίζοντας με τη SciCo, σε συνεργασία με την Επιστήμη-Eπικοινωνία SciCo», «Καλοκαιρινά Βήματα Επικοινωνίας», «Λιλιπούτειοι Μηχανικοί & Ρομποτική», «Διδασκαλία λάτιν χορών», κ.α.

Τα σχολεία όπου θα φιλοξενηθούν οι παραπάνω δράσεις είναι το 51ο Δημοτικό Σχολείο, το 17ο Γυμνάσιο, το 87ο Δημοτικό Σχολείο, το 39ο-141ο Δημοτικό Σχολείο, το 132ο Δημοτικό Σχολείο, το 26ο και το 135ο Δημοτικό Σχολείο, το 35ο Δημοτικό Σχολείο, το 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο και το 76ο Δημοτικό Σχολείο Κυκλώπων.

www.dikaiologitika.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.