Ανελκυστήρα κλιμακοστασίου με πλατφόρμα αμαξιδίων ΑΜΕΑ αποκτά το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο

1482

Σύμβαση για την προμήθεια ανελκυστήρα κλιμακοστασίου με πλατφόρμα επιβίβασης αμαξιδίων ΑΜΕΑ για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο της Ερμούπολης ποσού 13.890,00 ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α υπέγραψε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης.

Η παράδοση και εγκατάσταση  του ανελκυστήρα στη Σχολική Μονάδα θα πραγματοποιηθεί εντός 40 ημερολογιακών ημερών.

Η δαπάνη της προμήθειας συγχρηματοδοτείται από Εθνικούς Πόρους και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης μέσω του  Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007-2013».

«Ο ανελκυστήρας  θα βοηθήσει στην ενδυνάμωση, φυσική και πνευματική, της αυτονομίας των ατόμων με ειδικές ικανότητες, προωθώντας την αυτοεκτίμηση και την ένταξή τους στο κοινωνικό γίγνεσθαι», ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης, που πρόσθεσε: «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες υποδομές στα σχολεία αυτά, ώστε να λειτουργήσουν σωστά και να εκπληρώσουν το βασικό σκοπό τους, δηλαδή την επανένταξη των παιδιών με ειδικές ικανότητες στο εκπαιδευτικό σύστημα και την προετοιμασία τους για την ισότιμη ενσωμάτωση τους στο κοινωνικό σύνολο. Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ερμούπολης  έχει επιτελέσει διαχρονικά ένα πολύ σημαντικό έργο. Στη δύσκολη αυτή περίοδο που βιώνουμε, το ενδιαφέρον της Περιφέρειας σε δομές κοινωνικής μέριμνας αποδίδει καρπούς και με αυτό τον τρόπο πρόκειται να συνεχίσουμε».

Πηγή:http://cyclades24.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.