8 Σημάδια ότι Έχετε τόσο Ισχυρή Προσωπικότητα που Πιθανό να Τρομάζετε τους Ανθρώπους Γύρω σας

1646

Όταν οι άνθρωποι έχουν απέναντί τους κάποιον με ισχυρή προσωπικότητα, δύσκολα μπορούν να αντιληφθούν πραγματικά το χαρακτήρα που έχουν να αντιμετωπίσουν.

Κάποιοι μπορεί να θεωρήσουν πως ο δυναμικός χαρακτήρας προσπαθεί να επιβληθεί και άλλος πως είναι απλά αγενής. Όμως τίποτα από τα δυο δεν είναι η πραγματικότητα.

Ελάχιστοι αντιλαμβάνονται πως οι δυναμικοί άνθρωποι μέσα τους κρύβουν τρυφερότητα και απλά είναι έντονες προσωπικότητες που δημιουργούν κακή εντύπωση.

Είναι άνθρωποι που δεν θέλουν να κερδίζουν πάντα μεν, αλλά δεν επιτρέπουν και να πατήσεις πάνω τους για να ανελιχθείς.

Κι όσοι τους φοβούνται είναι επειδή δεν τους καταλαβαίνουν και δεν νιώθουν άνετα να έχουν γύρω τους έντονους και ισχυρογνώμονες ανθρώπους.

Παρακάτω, θα βρείτε 8 χαρακτηριστικά, των ανθρώπων με ισχυρή προσωπικότητα, που τρομάζουν τους γύρω τους..

Δεν δέχονται δικαιολογίες

f9fb3c733ff033d3fa1114d43a552636

Οι ισχυρές προσωπικότητες, δεν δέχονται τις δικαιολογίες. Όταν έχεις μια έντονη και δυνατή προσωπικότητα, δεν έχεις την διάθεση και το χρόνο να ακούς τις γκρίνιες και δεν αντέχεις να χάνεις το χρόνο σου παρακολουθώντας τα μικρά ψευτοδράματα των γύρω σου.
Αν έχεις το χρόνο να γκρινιάξεις και να κλαφτείς, έχεις το χρόνο να το διορθώσεις και να κάνεις κάτι για να το λύσεις!!

Προσέχεις πολύ τους ανθρώπους που επιτρέπεις να υπάρχουν στην ζωή σου 

Όταν ξέρεις ποιος είσαι και ξέρεις και πόσο δυνατή προσωπικότητα είσαι, δεν έχεις ανάγκη να σου επιβεβαιώνει κάποιος ούτε τις δυνατότητές σου, ούτε το χαρακτήρα σου! Μπορεί η επιβεβαίωση να είναι κάτι που βοηθάει τους ανασφαλείς, όμως ο δυναμικός χαρακτήρας δεν έχει ανάγκη την επιβεβαίωση για να νιώσει ολοκληρωμένος.

Ακόμα κι όταν δεν ξέρεις καλά τις δυνατότητες και τις επιθυμίες σου, ξέρεις πολύ καλά εκείνα που δεν θες και δεν χρειάζεσαι. Δεν θες μια σχέση, ένα φίλο, συγγενείς, συνεργάτες, που να σε πατρονάρουν και να σου λένε τι μπορείς να κάνεις. Ξέρεις καλά τι μπορείς να κάνεις και για όσα δεν ξέρεις, μπορείς να βρεις τη διαδρομή σου.

Σιχαίνεσαι το κουτσομπολιό

f605c61290f08ce0d6ee2e8463e6022c

Οι ψιλοκουβέντες και το κουτσομπολιό, είναι για σένα χάσιμο χρόνου! Δεν σου αρκεί με τίποτα να ασχολείσαι με τις ζωές των άλλων, εκείνα που κάνει κάποιος άλλος, εκείνα που λένε οι πολλοί.
Μπορεί να νομίζεις κι όλας πως δεν είσαι καλός στο κουτσομπολιό και την ψιλοκουβέντα, όμως η αλήθεια είναι πως απλά δεν σε ενδιαφέρει γιατί προτιμάς πιο δημιουργικά πράγματα να απασχολούν τον εγκέφαλό σου!!

Δεν ανέχεσαι την αναισθησία, την βλακεία και την άγνοια

Οι δυνατές προσωπικότητες, έχουν χτίσει το χαρακτήρα τους πάνω στην γνώση και την μελέτη. Δεν αρέσκονται σε αερολογίες, μιλάνε κι εκφράζουν άποψη μόνο όταν ξέρουν το αντικείμενο.
Έχουν επενδύσει στις γνώσεις τους και γι’αυτό δεν ανέχονται τους ημιμαθείς και όσους κάνουν επίδειξη γνώσεων μόνο και μόνο για να καλύψουν το κενό τους.

Ξέρουν να ακούνε

04809d2e6608e26b123a5f5cca6552f9

Έχουν ιδιαίτερη ικανότητα να ακούνε τους ανθρώπους, να προσέχουν στο τι τους λένε οι άλλοι και να εκτιμούν τους συνομιλητές τους. Το παράδοξο είναι πως τρομάζει τους ανθρώπους όταν τους ακούς πραγματικά κι όχι επιφανειακά γιατί δεν έχουν συνηθίσει να γίνονται πραγματικά το κέντρο της προσοχής.

Δεν χρειάζονται την προσοχή του άλλου. 

Έχοντας αυτή την ισχυρή προσωπικότητα, σημαίνει πως δεν χρειάζεσαι την προσοχή κανενός. Κι αυτό έλκει τους άλλους. Οι άνθρωποι που έχεις γύρω σου είναι οι επιλογές σου, χωρίς συμβιβασμούς και εκπτώσεις.

Δεν νιώθουν φόβο.

4c7821c302fd369ffd557268c7e730c3

Αυτό δεν σημαίνει στην πραγματικότητα πως δεν νιώθουν φόβο αλλά πως δεν τον εκφράζουν και κυρίως πως τον νιώθουν για πραγματικά και ουσιαστικά πράγματα κι όχι για μικρά και ανόητα.
Επίσης δεν επιτρέπουν στο φόβο να κυριαρχήσει στην ζωή τους και τον αντιμετωπίζουν κατάματα.

Κάνουν την ανασφάλεια δύναμη και ευκαιρία.. 

Η ανασφάλεια που μπορούν να νιώθουν είναι μια κινητήριος δύναμη για να εξελιχθούν! Ξέρουν πως δεν είναι τέλειοι και δεν έχουν καν σαν στόχο την τελειότητα. Όμως θέλουν πάντα να πηγαίνουν παρακάτω, να εξελίσσονται και να δημιουργούν καινούρια πράγματα, αντιμετωπίζοντας τις ανασφάλειές τους και παίρνοντας τα ρίσκα που κάνουν την ζωή να αξίζει

Ανασφαλείς είμαστε όλοι, αλλά το πρόβλημα ξεκινά στο σημείο που επιτρέπεις στις ανασφάλειες, να γίνουν εμπόδιο για την ζωή!

Πηγή: diaforetiko.gr |

Tο διαβάσαμε εδώ -: http://newsone.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.