Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023
No menu items!
ΑρχικήΚοινωνικές ΠαροχέςΔήμος Δράμας: Δωρεάν μαθήματα ξένης γλώσσας

Δήμος Δράμας: Δωρεάν μαθήματα ξένης γλώσσας

Η άσκηση κοινωνικής πολιτικής για το Δήμο της Δράμας αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για το λόγο αυτό οργανώνει και υλοποιεί δράσεις που στόχο έχουν την προστασία της οικογένειας και ειδικότερα του παιδιού.

Με γνώμονα την παροχή ίσων ευκαιριών στην εκπαίδευση των παιδιών, το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων, προχώρησε για τέταρτη συνεχή χρονιά συνεργασία με τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Δράμας, καθιερώνοντας έτσι τον θεσμό της ενισχυτικής διδασκαλίας προκειμένου να συμβάλει στην ανακούφιση ευάλωτων οικογενειών του Δήμου .

Οικογένειες που πληρούν τις προϋποθέσεις, θα έχουν την δυνατότητα τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν και φέτος δωρεάν μαθήματα αγγλικών σε συνεργαζόμενα φροντιστήρια έπειτα από την θετική ανταπόκριση και προσφορά του Συλλόγου.

Η έναρξη υποβολής αιτήσεων ξεκινά από 18-08-2016 έως 02-09-2016. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Δράμας από 8.00 π.μ έως 13.00 μ.μ (γραφείο 130, Διοικητήριο Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2521351130).

www.dikaiologitika.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Advertisingspot_img

Δημοφιλη αρθρα