Αυτός ο άνδρας έφτιαξε σανδάλια που θα μεγαλώσουν 5 νούμερα σε 5 χρόνια για να βοηθήσει εκατομμύρια φτωχά παιδιά (φωτο – βίντεο)

1323

“The Shoe That Grows” (Το παπούτσι που μεγαλώνει)

 

Ο Kenton Lee είχε μια θαυμάσια ιδέα που θα βοηθήσει εκατομμύρια φτωχά παιδιά σε όλο τον κόσμο. Δημιούργησε ένα σανδάλι, το οποίο μεγαλώνει ανάλογα με την ανάπτυξη του παιδιού, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε παιδιά που ζουν σε αναπτυσσόμενες χώρες να φορούν παπούτσια και να μην περπατούν ξυπόλητα. Τα σανδάλια μεγαλώνουν 5 νούμερα μέσα σε χρονικό διάστημα 5 ετών.

Όπως αναφέρει ο Lee: “Σε όλο τον κόσμο, 300 εκατομμύρια παιδιά δεν έχουν παπούτσια. Τα παιδιά που δεν φορούν παπούτσια είναι ευάλωτα σε λοιμώξεις και μολύνσεις, που μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και στον θάνατο. Το πρόβλημα με τις δωρεές παπουτσιών είναι ότι σύντομα δεν χωρούν στα πόδια των παιδιών που βρίσκονται στην ανάπτυξη. Αυτό το πρόβλημα έρχονται να λύσουν τα συγκεκριμένα σανδάλια”.

Περισσότερες πληροφορίες: theshoethatgrows.org

Βιβή Συργκάνη,

enallaktikos.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.