Ηράκλειο: Υπερσύγχρονο το κτίριο που θα στεγάσει δύο ειδικά σχολεία

1346

Το νεόδμητο 3ο Ειδικό Σχολείο Ηρακλείου και το 1ο Ειδικό Νηπιαγωγείο παρέλαβε σήμερα ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός που επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις στην περιοχή Άη Γιάννης Χωστός. Ο Δήμαρχος Ηρακλείου επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Γιάννη Αναστασάκη και την Εντεταλμένη Σύμβουλο Δημοτικής Περιουσίας κ. Στέλα Αρχοντάκη.

ειδικό σχολείο
ειδικό σχολείο
ειδικό σχολείο
ειδικό σχολείο

Οι εργασίες στο 3ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Δήμου Ηρακλείου και το 1ο 2/θέσιο Ειδικό Νηπιαγωγείο του  Δήμου Ηρακλείου  αποπερατώθηκαν και τώρα το νέο σχολικό συγκρότημα βρίσκεται σε φάση οργάνωσης –μετακόμισης  προκειμένου να μπορέσει να υποδεχτεί τους πρώτους μαθητές. Πρόκειται για ένα σύγχρονο σχολικό συγκρότημα που μπορεί να φιλοξενήσει παιδιά και να καλύψει όλες εκείνες τις ειδικές ανάγκες που μπορεί να υπάρχουν, παρέχοντας ασφάλεια με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και με όλα τα απαιτούμενα συστήματα ασφαλείας.

Ειδικο Σχολείο
Ειδικο Σχολείο

Το νέο σχολικό συγκρότημα 2.500 τ.μ. διαθέτει  9 αίθουσες για τους μαθητές τους δημοτικού και 2 για του νηπιαγωγείου, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, γυμναστήριο, ιατρείο, φυσικοθεραπευτήριο, χώρο αυτόνομης διαβίωσης, βιβλιοθήκη,  γραφεία ειδικοτήτων, βοηθητικούς χώρους. Είναι βιοκλιματικό κτήριο με φωτοβολταικά στοιχεία.

-Πηγή://www.ekriti.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το νέο σχολικό συγκρότημα 2.500 τ.μ. διαθέτει 9 αίθουσες για τους μαθητές τους δημοτικού και 2 για του νηπιαγωγείου, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, γυμναστήριο, ιατρείο, φυσικοθεραπευτήριο, χώρο αυτόνομης διαβίωσης, βιβλιοθήκη, γραφεία ειδικοτήτων, βοηθητικούς χώρους. Είναι βιοκλιματικό κτήριο με φωτοβολταικά στοιχεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.