Τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για ευάλωτους συνανθρώπους μας

985

Μία τηλεφωνική γραμμή Ενημέρωσης και Κοινωνικής Στήριξης ξεκινά να λειτουργεί  η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, σε μία προσπάθεια να βοηθήσει και να υποστηρίξει ανθρώπους που ταλαιπωρούνται θεωρώντας ότι τα ψυχικά τους αποθέματα δεν επαρκούν για να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις της εποχής.

Με αυτά τα δεδομένα η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ηρακλείου βάζει τώρα σε λειτουργία αυτή την τηλεφωνική γραμμή προκειμένου να καλύψει αυτές τις ανάγκες χωρίς κόστος για τους ανθρώπους αυτούς παρά μόνο μία αστική μονάδα, όσο δηλαδή κοστίζει ένα τηλεφώνημα. Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής θα βρίσκεται και θα απαντά κοινωνικός λειτουργός που θα είναι δίνει τις σωστές κατευθύνεις και να καλύπτει την συμβουλευτική ανάγκη του ατόμου που καλεί στη γραμμή βοήθειας.

Το τηλέφωνο Ενημέρωσης και Κοινωνικής Στήριξης του Δήμου Ηρακλείου είναι 2813-409990. Οι ώρες λειτουργίας είναι Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00- 15:00. Παράλληλα τα τηλέφωνα της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και όλης της Διεύθυνσης Κοινωνικής Ανάπτυξης του Δήμου Ηρακλείου (2813-409112- 113) συνεχίζουν να είναι στη διάθεση των συνδημοτών μας.

 

Πηγή:http://www.cretalive.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.