Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία για άπορα παιδιά από το Ορφανοτροφείο Βόλου

1165

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς το Ορφανοτροφείο Βόλου, θα ανοίξει τις πόρτες του σε μαθητές απόρων οικογενειών, Γυμνασίου και Λυκείου, παρέχοντας τους δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία, με την στήριξη του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Βόλου. Επιπλέον τα παιδιά μπορούν να διδάσκονται εντελώς δωρεάν και μαθήματα πληροφορικής, στους χώρους του ιδρύματος, από εθελοντές καθηγητές.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, στις δύσκολες οικονομικά ημέρες του διανύουμε όλοι, λόγω της κρίσης που μαστίζει τη χώρα, όλοι μαζί στηρίζουν το μέλλον, τα παιδιά, με κάθε τρόπο. Έτσι το Ορφανοτροφείο Βόλου θα συμβάλλει με τον τρόπο του στην στήριξη των παιδιών, καθώς και εκείνα με την σειρά τους, το στηρίζουν όλα τα χρόνια λειτουργίας του Η Διοίκηση του Ορφανοτροφείου Βόλου και η Φιλόπτωχος Αδελφότητα, εύχονται, σε όλους τους μαθητές ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ & ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις, καθώς και το τελευταίο εκκαθαριστικό τους σημείωμα, καθημερινά στην Γραμματεία του Ιδρύματος από Δευτέρα – Παρασκευή (11.00-14.00), έως τις 20/9/2016.

Πηγή:http://halandriallilegiis.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.