Πρόγραμμα 5.000 δωρεάν ακτινογραφιών σπονδυλικής στύλης για άτομα με οστεοπόρωση.

704

Πρόγραμμα 5.000 δωρεάν ακτινογραφιών σπονδυλικής στύλης  για άτομα με διεγνωσμένη οστεοπόρωση υλοποιεί ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» σε συνεργασία με την Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών (Ε.Ε.Μ.Μ.Ο.).

Το προαναφερόμενο πρόγραμμα εντάσσεται στα πλαίσια της εκστρατείας «Έχεις Οστεοπόρωση. Ακτινογραφία έκανες;» που υλοποιεί ο σύλλογος «Πεταλούδα» και έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την αναγκαιότητα πρόληψης των σπονδυλικών καταγμάτων.

Οι δωρεάν ακτινογραφίες του προγράμματος πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την αλυσίδα διαγνωστικών κέντρων «Βιοιατρική» για Αθήνα και Θεσσαλονίκη και με την αλυσίδα διαγνωστικών κέντρων «Ευρωιατρική» για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Στο υπόψη πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών με διεγνωσμένη οστεοπόρωση που λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή. Στα πλαίσια του προγράμματος οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν μια ακτινογραφία.

Για την συμμετοχή στο πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παραλάβουν ένα κουπόνι κουπόνι/voucher κατόπιν επικοινωνίας με τον Σύλλογος Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» (Δευτέρα έως Παρασκευή 10π.μ. με 3μ.μ.)

Για περισσότερες πληροφορίες για τον πρόγραμμα και τον τρόπο επικοινωνίας για την παραλαβή του κουπονιού του προγράμματος οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το link:

http://osteocare.gr/5000-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B5%CF%82/

Πηγή:http://halandriallilegiis.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.