Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023
No menu items!
ΑρχικήΚοινωνικές ΠαροχέςΗ Μαριάννα Λάτση έκανε απίστευτη δωρεά…..

Η Μαριάννα Λάτση έκανε απίστευτη δωρεά…..

Θέλω να δω τώρα τι θα πουν όλοι εκείνοι που κατηγορούν την οικογένεια Λάτση. Ιδιαίτερα από την κ. Μαριάννα Λάτση, ακούμε και διαβάζουμε μόνο καλά. Μόνο αγαθοεργίες και απέραντη βοήθεια όπου εκείνη κρίνει ότι είναι αναγκαία.

Έγινε η τελετή παράδοσης του Κέντρου Ημερήσιας Νοσηλείας για ογκολογικές ασθένειες «Νίκος Κούρκουλος» στο Νοσοκομείο Άγιος Σάββας. Η δωρεά αυτού του σημαντικού έργου έγινε σε κλίμα έντονης συγκίνησης. Πρόκειται για το 6ο ογκολογικό νοσοκομείο του ΙΚΑ, στην καρδιά της Αθήνας κοντά στο Πεδίον του Άρεως που αναδιαμορφώθηκε ριζικά έτσι ώστε να μετατραπεί σε ένα υπερσύγχρονο Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας που θα ανήκει στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και τον Άγιο Σάββα. Παρόντες ήταν όλοι όσοι δούλεψαν για το έργο, αλλά και όσοι είχαν ζήσει από κοντά το Νίκο Κούρκουλο, από τα παιδιά του μέχρι τους συνεργάτες του στο Εθνικό Θέατρο.

Το Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος» αποτελείται από 6 ορόφους, ισόγειο και 3 υπόγεια, έχει συνολική επιφάνεια 4.000 τ.μ., δυναμικότητα 46 κλινών και είναι αναπόσπαστο μέρος του Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ο Άγιος Σάββας». Έχει ανακατασκευαστεί και εξοπλιστεί βάσει προδιαγραφών με γνώμονα την αναβάθμιση των κτιριακών συνθηκών νοσηλείας για τους ασθενείς και τη βελτιστοποίηση της αποδοτικότητας του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Εδώ θα πραγματοποιούνται ετησίως 30.000 εισαγωγές ασθενών και 3.800 χειρουργικές επεμβάσεις. Οι ασθενείς θα προσέρχονται το πρωί, θα υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία ή χειρουργική επέμβαση και θα παίρνουν εξιτήριο την ίδια μέρα. Αξίζει να τονιστεί πως το Κέντρο έρχεται να καλύψει ένα δυσβάσταχτο κενό. Όπως είπε και ο Διοικητής του Αγίου Σάββα Νίκος Φαλδαμής, τα Κέντρα Ημέρας όπου ο ασθενής μπορεί να κάνει τη θεραπεία του και να φύγει, λείπουν από την Ελλάδα. Η κ. Λάτση μίλησε σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης για την προσωπική της ιστορία δίπλα στο Νίκο Κούρκουλο, αναφέροντας πως παρά τη χαρά της προσφοράς, η μέρα ήταν εξαιρετικά δύσκολη για την ίδια και την οικογένεια της.

card2_img_0493

«Ο καρκίνος είναι μια λέξη που δεν μας αρέσει να λέμε στην Ελλάδα. Πολλές φορές οι άνθρωποι έχουμε την τάση να μην αναφέρουμε καν το όνομά του»Μαριάννα Λάτση.

 • «Έζησα έντονα, εκείνα τα 6 χρόνια με τον Νίκο στα νοσοκομεία, τις αγωνίες των ασθενών και των συντρόφων τους, τον πόνο, την προσευχή, την ελπίδα που γεννιέται, σβήνει και ξαναζωντανεύει, το ημίφως των θαλάμων αναμονής, τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών και νοσηλευτών αλλά και την ακαταλληλότητα και την ανεπάρκεια των υποδομών. Νοιώθω ευλογημένη και τυχερή που μέσα από αυτή την πράξη ευθύνης και αγάπης μπορώ να συμβάλλω στην εθνική προσπάθεια για τη βελτίωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας». Και συνέχισε:
 • «Η στάση του Νίκου απέναντι στον καρκίνο, που πολλές φορές οι άνθρωποι έχουμε την τάση να μην αναφέρουμε καν το όνομά του- με διαμόρφωσε, με δίδαξε και τελικώς με παρηγόρησε στην απώλειά του. Ο Νίκος έφυγε από τη ζωή πριν από 8 χρόνια, στις 30 Ιανουαρίου του 2007. Έζησε με τον καρκίνο για 6 χρόνια χωρίς μεμψιμοιρία. Συνειδητά δεν λέω ότι πολέμησε τον καρκίνο για 6 χρόνια, διότι τον αποδέχθηκε ως μέρος της ανθρώπινης φύσης, συμφιλιώθηκε με την ιδέα της αρρώστιας –«γιατί όχι και σε εμένα», έλεγε συχνά – γεγονός που του επέτρεψε να ζει, να εργάζεται και να ονειρεύεται ως το τέλος, ακόμη και στο τέλος. Σαν να υπήρχε αύριο, σαν τίποτα να μην τον σταματούσε».

marriana

slide_396404_4866982_compressed

slide_396404_4866984_compressed

savvas

imerisia_LARGE_t_1061_43949101_type12128

slide_396404_4867034_compressed

Τα 4 παιδιά του Νίκου Κούρκουλου: Φίλιππος, Εριέττα, Άλκης και Μελίτα

83 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αυτά είναισία τα αληθινά στολίδια των πλουσίων, τα έργα αγάπης. Να μην ξεχνάμε ότι και περιουσία κι αν έχουμε είμαστε διαχειριστές και όχι ιδιοκτήτες. Μετά το θάνατο τόσων πρόσκαιρων ιδιοκτητών, η αιώνια περιουσία του καθενός είναι η δικαίωση από την αγάπη που πρόσφερε στον συνάνθρωπο.

 2. Μπράβο σε σας, είμαι ένας απο τους ασθενείς που περνάω ακομα και κανω χειμιοθεραπειες στον Άγιο Σάββα και γνωρίζω πολυ καλα την κατάσταση και ποσό ολοι απο την διεύθυνση έως και τον τελευταίο υπάλληλο εκεί μεσα προσφέρουν παρά πολλα και συμπάσχουν και γίνονται θυσία για να φέρουν εις πέρας το έργο τους η καλύτερα να το πω λειτούργημα.
  Σας ευχαριστω που βοηθάτε και εύχομαι να είστε πάντα καλα.

 3. ΑΘΟΡΥΒΗ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ,ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΖΟΥΜΕ Ο ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ .ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΠΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟΚΟΡΙΤΣΟ .ΤΥΧΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΝ .ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ .ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ,ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ

  .

  • Κυρία δεν έχω τύχη να γνωρίζω την Κ Λάτση και αξία η προσφορά της και δεν αμφιβάλω για ότι λέτε και πάλη μπράβο της και να είναι ευλογημένη αλλά θα τα απολαύσουν οι απλοί άνθρωποι εάν μπορώ να το πω την λέξη αυτή γιατί ξέρετε σε τη κράτος ζούμε η διαφορά θα τα φάει όλα και η υπεροχή πράξη της μηπως πάει χαμένη εύχομαι να κάνη κάποιο ελεχνο μετά από εύλογο διάστημα

 4. ΝΟΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ .ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΛΑΤΣΗ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ,ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣΕ .ΔΙΑΚΡΗΤΙΚΗ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ .ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ .ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ

  • . ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ
   ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΑΣ ΕΛΠΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΙ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

 5. ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΥΡΙΑ!!!! ΜΕ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΛΑΤΣΗ!!!Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΗΤΑ

 6. Καλημέρα υγεία χαρα κσι ευλογία σπιτι σας….Ευχαριστώ για την μεγαλη προσφορά που για αλλη μια φορα …μας κανετε υπερηφανους περιμένουμε …και απο αλλους πλούσιους Ελληνες σημερα στα δυσκολα χρονια που περναμε να κανουν αυτο που λέει η καρδιά Τους . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

 7. Καλημέρα υγεία χαρα κaι ευλογία σπιτι σας….Ευχαριστώ για την μεγαλη προσφορά που για αλλη μια φορα …μας κανετε υπερηφανους  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

 8. Συγχαρητήρια και κάποιοι άλλοι να το βουλώσουν.
  Αυτοί είναι οι πραγματικοί Έλληνες. Υπεραξία για τον τόπο μας.
  Είχα την τύχη να γνωρίσω τον αείμνηστο “καπετάν Γιάννη”, μοναδικός.

 9. Ναι ειναι εξερετικο….. Μπραβο Μαριαννα Λατση εδωσες ενα παραδειγμα προς μιμηση για καποιες ειδικες κατηγοριες ανθρωπων που εχουν λεφτα αλλα δεν εχουν την θεληση (τα κοτσια κατι σαν τον σκρουτζ?)
  Σ’ευχαριστούμε πολυ…. το ηξερα απο παλια γιατι ειχα ….. και το επισκεπτομαι και τωρα για επανελενχο…. Ο Θεος να στο ανταποδωσει!

 10. Ναι ειναι εξερετικο….. Μπραβο Μαριαννα Λατση εδωσες ενα παραδειγμα προς μιμηση για καποιες ειδικες κατηγοριες ανθρωπων που εχουν λεφτα αλλα δεν εχουν την θεληση (τα κοτσια κατι σαν τον σκρουτζ?)
  Σ’ευχαριστούμε πολυ…. το ηξερα απο παλια γιατι ειχα ….. και το επισκεπτομαι και τωρα για επανελενχο…. Ο Θεος να στο ανταποδωσει!

 11. τα λογια μας ειναι περιτα μπροστα στο μεγαλειο ψυχης της κ.Λατση!!!ο Θεος να εχει καλα αυτην και την ομορφη οικογενεια της ειναι ενας σπουδαιος Ανθρωπος!!!!!!

 12. τα λογια μας ειναι περιττα μπρος στο μεγαλειο ψυχης της κ.Λατση!!ο Θεος να εχει καλα αυτην και την ομορφη οικογενεια της.Ειναι σπουδαιος Ανθρωπος!!!!

 13. κ.Λάτση η προσφορά σας ανεκτίμητη !!!!!!!!! Να ζήσετε να θυμάστε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο τον αξέχαστο Νίκο Κούρκουλο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ο Θεός να σας έχει καλά καθώς και όλα τα παιδιά του !!!!!!

 14. ENA MEΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΡΙΑ ΟΠΩΣ Η Κ. ΛΑΤΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ. ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΗΣ.

 15. Τα λόγια είναι φτωχά για να εκφράσουν το θαυμασμό μας για το μεγάλο και ανεκτίητο έργο σας, που σίγουρα θα βοηθήσει πολύ αυτούς που νοσούν. Μακάρι να έχετε μιμητές.

 16. ….η Κυρία Λάτση χρηματοδότησε πλήρως το έργο από το 2015…αλλά ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ…
  διότι δεν έχει διοριστεί προσωπικό…!!!!

  Ρένα Φατούρου

 17. ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΜΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΟΙ.ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΩΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ.

 18. Σημαντικοτατη και αξιεπαινη πραξη προσφορας.Μονο που στην Ελλαδα ακομα και οταν σου παραδιδουν ενα τετοιο εργο.αδυνατεις να το αξιοποιησεις σφου σχεδον 2 χρονια μετα τα εγκαινια δεν εχει γινει καμμια προσληψη προσωπικου!τραγικο;

 19. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ

 20. Παράδειγμα προς μίμηση!Όλοι από το υστέρημά μας μπορούμε κάτι να προσφέρουμε στον συνάνθρωπο μας!σε εποχές κρίσης άνθισε η αλληλεγγύη! Ρίχνουμε την μάσκα της εσωστρέφειας και βγαίνουμε να βρούμε τις ανάγκες του ανημπορου.ήρθε η ώρα μας δίνει χαρά!

 21. Ειθε να ηταν περισσοτεροι αυτοι που δεν ξεχνουν την χωρα τους και τους συνανθρωπους τους που υποφερουν. Πολυ κριμα για τον συζυγο της Νικο που εφυγε προωρα αλλα οσοι τον γνωρισαν περα απο το επαγγελμα του τον θυμουνται σαν ενα απλο -καλοσυνατο ατομο.

 22. Brabo marianna sixaritiria axia enos me galou ebergeti Ton gianni Latsi pou ixa tin tixi kai go na ergazome gia 20 xronia sta plia tou kai pali siaritiria kopelia mou panta tetia N fantastis sto spiti exo mia foto me sena pedoula pou se krati agalia o baba souSe fxaristoume gia ta panta pou kanis giafti tin taleporimeni patri da mas..

 23. Παράδειγμα προς μίμηση!Όλοι από το υστέρημά μας μπορούμε κάτι να προσφέρουμε στον συνάνθρωπο μας!σε εποχές κρίσης άνθισε η αλληλεγγύη! Ρίχνουμε την μάσκα της εσωστρέφειας και βγαίνουμε να βρούμε τις ανάγκες του ανημπορου.ήρθε η ώρα μας δίνει χαρά!

 24. Δεν ειναι τυχαιο οτι οι ανθρωποι που ηταν κοντα της την αποκαλουσαν ΚΥΡΙΑ!!! Και το εννοουσαν.Ευχαριστουμε Κυρια Λατση!!!!!

 25. 1000 times gongratulations.you gave to the greek community your real spirit &your real feelings as a human.you gave gold in black time to the ommunity.have a good day from me from australia.

 26. Τι καλύτερο να βλέπεις αυτή τη γυναίκα να προσφέρει για την ανακούφιση των καρκινοπαθών στη μνήμη του συζύγου της και να κρατάει τα παιδιά του ενωμένα! Τα συναισθήματα είναι για όλους, πλούσιους & φτωχούς!!

 27. Θαυμάζω τη Μαριάννα Λάτση για το φιλανθρωπικό της έργο που το κάνει χωρίς τυμπανοκρουσίες και φανφάρες. Όταν διαπίστωσα στον Ερυθρό πως ένα κεντρικό κτίσμα είναι δωρεά Λάτση, εντυπωσιάστηκα διαβάζοντας τη μικρή ταμπελίτσα “Δωρεά Μαριάννα Λάτση”. Έτσι απλά! Ας μαθαίνουν κάποιες άλλες κυρίες που επιδεικνύουν τη φιλανθρωπική τους δράση με καθημερινές αναφορές στα κανάλια που ελέγχουν και πάντα με διαφορετικές τουαλέτες!!

 28. Μπράβο σου χίλια καλά να εχης ο Θεός να σας δίνη υγεία μακάρι όσοι έχουν λεφτά να έκαναν το ίδιο οΚουρκουλος δεν εχη πεθανη ποτέ και τώρα ένα παραπάνω !!!!!!!!!!!!!

 29. ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΠΡΙΝ …ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ … ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΖΩ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ….. ΣΕ ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ – ΚΟΣΜΗΜΑ !!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΛΑΤΣΗ … ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ !!! ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ !!! ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ Τ’ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΑ … ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ !!! ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ … ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΑΒΒΑ … ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥΣ … ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ !!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΛΑΤΣΗ !!! <3

 30. Μακάρι να είχαμε τέτοια κέντρα στην Ελλάδα . Μακάρι όλο το σύστημα να ηταν καλύτερο . Δυςτυχως δεν ειναι . Έχω χάσει Γυναίκα και Μητέρα…. και το έχω μάθει απο πρώτο χέρι . Ενα Μεγάλο ευχαριστω στην Κυρία Λάτση για την Γενεόδωρη και Καταπληκτική προσφορά της . Εγώ προσωπικά είμαι υποχρέος …. Ευχαριστούμε !!!

 31. Μπραβο. !!!ένα φωτεινό δείγμα ζεστασιάΣ και συμπαράσταση σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για ανθρώπους που έχουν τόσο ανάγκη . Ας ακολουθήσουν και άλλοι αυτή την τόσο σημαντικη κίνηση γιατί οι έχοντες τη νόσο ταλαιπωρούνται ψάχνοντας μια θέση στο δημόσιο τομέα υγείας.

 32. Συγχαρητήρια κυρία Λάτση !
  Ο θεός να εχει καλά εσάς και την οικογένειά σας για να θυμάστε τον σύζυγό πατέρα ηθοποιό και προπάντων άνθρωπο Νίκο Κούρκουλο .

 33. τα λογια μας ειναι περιττα μπρος στο μεγαλειο ψυχης της κ.Λατση .ο Θεος να εχει καλα αυτην και την ομορφη οικογενεια της.Ειναι σπουδαιος Ανθρωπος
  Απάντηση

 34. τα λογια μας ειναι περιττα μπρος στο μεγαλειο ψυχης της κ.Λατση ο Θεος να εχει καλα αυτην και την ομορφη οικογενεια της.Ειναι σπουδαιος Ανθρωπος
  Απάντηση

 35. ΕΥΓΕ στην κ. Λάτση,
  παράδειγμα για τους υπόλοιπους ΕΧΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουν και να προσφέρουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Advertisingspot_img

Δημοφιλη αρθρα